Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

EGYÜTT élnek Amerika emlõin

888.hu

2015.11.11. 16:52

Minden napra egy nagy dobás: Szigetvári Viktor EGYÜTT-jénél nem ismerik a tréfát, ha Magyarország fikázásáról van szó.

A mikroszkópikus méretű pártocska ma is a 888.hu segítségére sietett: összekötötte a Magyarországról hadovált képzavart a cicikontenttel. Nem győzünk hálálkodni.

EGYÜTT: a magyar gazdaság az Európai Unió emlőin él"

via GIPHY

Budapest, 2015. november 11., szerda (MTI) - Az Együtt - a Korszakváltók Pártja véleménye szerint a mai magyar gazdaság lényegében "az Európai Unió emlőin él" - mondta a párt alelnöke az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottságának szerdai ülése után tartott sajtótájékoztatóján, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter éves beszámolójára reagálva.

Mielőtt felrepedne a szánk széle cicizés közben, ezt a dumát egy olyan párt alelnöke tolja, akik részben az Egyesült Államok emlőiből szívogatják a mannát. Soros György a háttérben kacsingatva bazsevál.

Pápa Levente úgy fogalmazott: az EU-ból érkező évi 5-6 milliárd forinton múlik a mai magyar gazdaság jövője, és ha ez az összeg csökkenni fog, az óriási problémákat okoz majd. A külső eladósodottság csökkenése, a folyó fizetési mérleg többlete, a kamatcsökkentés és a laza monetáris politika lehetősége mind az unióból származó pénzeknek köszönhető - fogalmazott.

Pápa Leventének gondjai vannak a méretekkel és a nagyságrendekkel, de annyi baj legyen. A valós összeg ennél - hála a magasságos emlőknek - jóval magasabb. És igazán nem akarunk belemenni, de egy tőkeszegény országban igen nagy truváj lenne tőke nélkül gazdasági fejlődést, folyó fizetési mérleg-többletet elérni, úgyhogy maradjunk inkább a ciciknél. Így, ni.

via GIPHY

Pápa Levente azt is mondta, hogy jelenleg a magyar vállalkozások esetében nem a tehetség, a szorgalom, a rátermettség vagy az innováció jelentik a siker kritériumait, hanem az, hogy jóban vannak-e a hatalommal.

Szigetvári Viktor politikai marketingzsenijét halljuk ki e szöveg mögül: teljes erővel verj pofán komplett társadalmi csoportokat, és vádold meg őket azzal, mindannyian a hatalom kegyeltjei! Politikai marketingből 10/10!

Szerinte egy államkapitalista rendszer épül, mert ez nem piacgazdaság. A kormány mindig arra hivatkozik, hogy a magyar embereket támogatja, miközben a "haverokat támogatja, akik éppen magyarok", ez pedig óriási különbség - összegzett a politikus.

Lehet, hogy ez a ravasz Orbán is arra gyúr - Kedves Barátaim! -, hogy fogadja őt haverjául minden magyar. Nem rossz! Hogy erre eddig senki sem gondolt!?

Fiúk, lehet mindannyian jobban járunk, ha inkább ciciztek egyet.

Ha akad még rá önként jelentkező.

via GIPHY

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére