Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzéknek és a Soros-szervezeteknek semmi sem drága

Ifj. Lomnici Zoltán

2020.04.06. 17:40

Aki a nemzetközi sajtót követi, érzékeli, hogy rég nem tapasztalt erősségű támadások célpontjává vált a magyar kormány. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter rámutatott, hogy boszorkányüldözés folyik Magyarországgal szemben.

Mindenki számára világos, hogy mindez nem történne meg a magyar ellenzék és a külföldről finanszírozott álcivil politikai szervezetek segítsége nélkül. Ezt a célt szolgálja a virtuális tüntetés és a tollba mondott, nemzetközi lapokban megjelenő hazánkat lejárató számos iromány.

A cél, hogy a nemzetközi környezet hátrányunkra változzon, csökkenjen az EU-s támogatások aránya. A belső ellenfeleket az sem érdekli, hogy ezzel végső soron a magyar polgároknak okoznak hátrányt.

Különösen veszélyes mindez a világjárvány időszakában, amikor a gazdasági helyzet amúgy is, egyelőre kiszámíthatatlan mértékben romlik.

A testrészeit nyíltan vállaló Gréczy Zsolt DK-s politikus úgy véli, hogy a járvány esélyt ad az ellenzéknek a hatalom megszerzésére. Úgy tűnik, hogy a politikus a gondolatait sem takargatja.

Azután itt van az Amnesty International legújabb kutatása, amely szerint fortélyos félelem igazgat a magyar bíróságokon. Tudósítások sora értekezik arról, miként számolta fel a kormány a bírói függetlenséget. Ennek a harcnak az igazi negatív hőse egy másik Soros-szervezet korifeusa, aki eddig minden létező bírósági igazgatási rendszert bírált. Mellesleg az illető az állami egyetemen, közpénzért évtizedek óta érzékenyíti a hallgatókat.

A bírák felhasználása a belpolitikai játszmákban azért is különösen veszélyes, mert a bírói függetlenség megsértésének vádja nem csupán Brüsszelben, hanem szerte a világon hazánk ellen hangolhatja a nemzetközi közvéleményt, sőt a befektetéseket is negatívan befolyásolhatja a pártatlan ítélkezés hiánya.

Jól látható, hogy az Amnesty International az Országos Bírósági Hivatal korábbi elnök asszonya mellett már az új vezető lejáratását is célul tűzte ki.

A fentiekből is érzékelhető, hogy az ellenzék és az őket támogató szervezetek akár a magyar gazdaság megroppantása árán is meg kívánják szerezni a hatalmat. Számukra közömbös, hogy mibe kerül ez a magyarságnak...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére