Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Te elfogadnál egy krokodilbõrös cipõt?

Tóth Dalma

2016.05.12. 22:58

Neked van igazi bõrbõl készült cuccod a szekrényben? Igen? Akkor ez a cikk neked szól.

Nagyon kevés ember van tisztában azzal, hogy milyen állatkínzással jár az egzotikus állatok bőréből készült termékek előállítása. Sokat közülük élve nyúznak meg, hogy luxus bőr termékeket készítsenek belőlük. Az állatok rengeteg szenvedésen mennek keresztül.

A krokodilokat külön farmokon tenyésztik embertelen körülmények között. Összezsúfolva tartják őket bűzös, piszkos tartályokban és tavakban mielőtt kegyetlenül lemészárolnák őket. A krokodilokat lelövik vagy kalapáccsal összezúzzák a gerincüket, hogy megbénítsák őket. Némelyiket még élve megnyúzzák. Egy átlagos táska ráadásul nem egy, hanem legalább négy krokodil életébe kerül. Thaiföldön található az egyik legnagyobb krokodilfarm, ahol 700 000 állatot nevelnek fel évente, közülük egynek sincs esélye arra, hogy megmeneküljön.

A kígyók sem szenvednek kevésbé mint a krokodilok. Évente legalább 440 000 pitont fognak be Délkelet-Ázsia dzsungeleiben. Fellógatják lefejezik, majd megnyúzzák őket. Erőszakkal szétnyitják az állkapcsukat, majd a szájukon keresztül egy tömlőt helyeznek a testükbe, hogy vizet pumpálhassanak a kígyó testébe, mert így könnyebb lenyúzni a bőrüket. Rengetegszer a kígyó még mindig él, amikor eltávolítják a bőrét.

Krokodilbőrös cipő, kígyóbőrből készült öv...

Győződj meg róla, hogy az egyetlen bőr, amit viselsz magadon az a sajátod!

(PETA)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére