Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Embercsempészeket és migránsokat fogtak a román határnál

Bertha László

2016.08.08. 11:11

Elõzetes letartóztatásba helyeztek két pakisztáni és egy román férfit, akik egy huszonöt emberbõl álló migránscsoportot hoztak illegálisan Magyarországra a múlt héten.

A két pakisztáni férfi múlt kedden két szír, 19 pakisztáni és négy afgán állampolgárt vezetett át a zöldhatáron Romániából Magyarországra.

A migránsok ezt követően Battonya és Mezőhegyes közötti mezőgazdasági területen várakoztak a román embercsempészre, aki őket fejenként 200 euróért egy hamis forgalmi engedéllyel, illetve hamis rendszámmal rendelkező autóval Budapestre akarta továbbszállítani.

A határrendészek hőkamerával vették észre a migránsokat, akik gyalogosan Magyarország belterülete felé haladtak. Az átvizsgáláskor az egyik pakisztáni embercsempésznél kábítószert is találtak.

A csoport elfogásáról a román embercsempész telefonon értesült, ezért a battonyai határátkelőhelyre ment és Magyarország területéről kilépésre jelentkezett, de őrizetbe vették. A 25 határsértőt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a visszafogadási egyezmény alapján átadta a román hatóságoknak.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére