Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutálisan megsérült egy labrador, amikor beesett a kajája az iratmegsemmisítõbe

888.hu

2016.07.07. 11:28

Egy éhes labrador brutális sérüléseket szenvedett, amikor macskakaját próbált kinyalogatni egy iratmegsemmisítõ gépbõl. A szerkezet a szerencsétlen állat nyelvét nyolcfelé vágta.

A 8 éves, fekete labrador – Ruby – nyelvét egy kétórás műtéttel mentették meg az állatorvosok. A gép nyolcfelé vágta a szerencsétlenül járt kutya nyelvét, 2,5 centi mély sebeket okozva azon. Az eset Nagy-Britanniában, Somersetben történt.

Elképesztő, horrorisztikus látvány volt, teljesen elborzadtam"

– mondta Ruby gazdájának fia, aki épp aznap vigyázott a kutyára. A férfi reggel, felkelés után vette észre, hogy a lakás csupa vér. A konyhába érve arra lett figyelmes, hogy a vér még mindig szivárog a kutya szájából.

Épp Ruby-ra vigyáztam és munkába készülődtem, amikor beléptem a konyhába és azt láttam, hogy minden csupa vér, és a kutya a sarokban remegett. Van egy asztal a konyhában, épp az iratmegsemmisítő mellett. Erre rátettem a macskakaját, hogy azt Ruby ne érhesse el. De valahogyan sikerült lelöknie onnan és macskaeledel egy része beleesett az iratmegsemmisítőbe. Soha életemben nem hagytam bekapcsolva a gépet. Egy sor szerencsétlen véletlen vezethetett ehhez a tragédiához. A látvány brutálisan véres volt. Azonnal az állatkórházba siettem Ruby-val, és ott rögtön megoperálták. A gyógyulás első néhány napján kanállal kellett etetnünk, de úgy játszott a kertben, mintha mi sem történt volna"

– mondta Chad, a kutya gazdájának fia.

Az állatorvosok szerint az történhetett, hogy Ruby véletlenül bekapcsolta a gépet, miközben megpróbálta kinyalogatni a belehullott macskakaját.

Ruby-nak óriási szerencséje volt, hogy a nyelvének csak egy kis része akadt be a gép pengéi közé. A kutyus az operáció után két órával már tudott enni egy keveset, ami jó jel volt. Azóta teljesen felépült.

(DailyMail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére