Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A NAV 100 forintért árulja a mogyorós Milkát!

Tóth Dalma

2016.06.08. 08:58

Tessék, tessék! Mogyorós Milkát vegyenek! Egy tábla csak egy százas! Akciós!

Ha a Boráros téren járnánk, minden bizonnyal ezeket a mondatokat hallanánk, most azonban az adóhatóságnál is ilyen olcsón szerezhetjük be a finomságot.

A NAV-nál 500 tábla Milka csokoládé most csak 50 ezer forintba kerül. Ez azt jelenti, hogy már 100 forintért is hozzájuthatunk a mogyorós csokihoz. A termék becsült értéke 100 ezer forint, ami kétszáz forintot jelent darabonként, ezért duplán jól járunk, hogy most csak fele ennyiért kapjuk. A boltokban a táblás Milka ára 300 forint körül mozog.

A csokikat szeptember közepéig lehet elfogyasztani, addig őrzik meg szavatosságukat. Az árverés június 9-ig tart, úgyhogy gyorsan csapjatok le rá. Egy tábla 100 grammot nyom.

Ha valaki tovább szeretne adni a csokin, akkor viszont számolnia kell további kötelezettségekkel:

A vásárlónak, magyarországi forgalmazás esetén a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Élelmiszer-biztonsági, Növény- és Talajvédelmi Főosztályhoz (Debrecen, Diószegi u. 30.) a jogszabályoknak megfelelő magyar nyelvű jelölést be kell mutatnia."

A NAV rendszeresen bocsájt árverésre különböző termékeket, ingatlanokat, amelyekhez az adóeljárások eredményeképp jutott hozzá. Előfordulhat, hogy ékszereket, háztartási gépeket, tartós élelmiszereket vagy más ingóságokat is találunk az árverési listán, ezért érdemes néha ránézni.

(NAV)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére