Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Balaton Soundon elájult lányok százmilliókat követelnek a DVBBS-tõl

888.hu

2016.07.25. 09:45

A szexelni nem akaró, ám a backstage-ben gyanús körülmények között elájuló lányok több mint 100 milliót követelnek az õket meg nem erõszakoló, de gyáván elmenekülõ duó tagjaitól.

A DVBBS nevű kanadai duóról –a Balaton Soundon adott szombati koncertjüket követően –kiderült, hogy lányokat vittek az öltözőjükbe, akik gyanús körülmények között elájultak. 

Korábban már azt is megtudtuk, hogy a takarító személyzet egy használt óvszert talált egy pohárban, ám nem gondolták, hogy az bűnjel, ezért kihajították. A rendőrség szerint nem történt szexuális erőszak. 

Az eset után pár nappal a DVBBS öltözőjében talált lányok azt állították, hogy nem akartak lefeküdni a kanadai duóval, csupán fényképet akartak készíteni velük. A rendőrség szerint az egyik lány esetében szexuális erőszak gyanúja is fölmerült, az ügyben vizsgálat indult.

A Bors úgy tudja, hogy a lányok szülei több százmilliónyi kártérítést igényelnek az együttestől. A lap informátora szerint a lányok minden bizonnyal megkapják a kért összeget. A zenészek is magyar ügyvédet fogadtak maguknak, és arra készülnek, hogy peren kívüli megegyezéssel zárul majd az ügyük. 

A meg nem erőszakolt, és nem dugni akaró lányok története minden bizonnyal hepi enddel végződik majd, hiszen 100 millió ütheti a markukat. 

(Bors)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére