Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Van humora: Volner János bejelentette a Volner Párt megalakulását

888.hu

2020.09.19. 20:35

Nem csupán parlamenti jelenlétre, hanem döntő befolyásra törekszik a magyar közéletben a szombaton megalakuló Volner Párt – jelentette be az ex-jobbikos Volner a sajtótájékoztatóján.

Céljuk, hogy a megszerzett parlamenti mandátumaikkal ellenzékben maradva, politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy „Magyarország ismét demokrácia legyen”. Azt nem közölte a korábban botrányos ügyekbe keveredett ex-jobbikos, hogy ha most nincs demokrácia, hogy ülhet még mindig az Országgyűlésben és 2022-ben, hogyan tervezi a pártját bejuttatni.

Volner János szerint a 2022-es országgyűlési választásokon sem a Fidesz, sem a baloldali összefogás nem tud országgyűlési többséget szerezni, és kisebbségi kormány alakul majd. Ez pont annyira bizonyítja a politikai térlátását, mint a gazdasági szaktudását az orosz kamu egyetemről származó diplomája.

„A Volner Párttal egy nemzeti ügyekben elkötelezett szakértői kormányért dolgoznak, amely képes Magyarország felemelésére, és biztonságot, jólétet teremtve az egész magyar társadalmat képes felemelni.” Ez már nélküle is folyamatban van.

Programjukból kiderül, hogy a nemzet megújulásának alapegységeiként tekintenek a gyermeket vállaló családok sokaságára, támogatják a hagyományos családmodellt és megőrzendő értéknek tekintik a történelmi egyházak tevékenységét.
Közölte, Európa erejét a nemzetállamokban élő népek sokszínűségében látják, és elutasítják az Európai Egyesült Államok gondolatát, valamint a migrációval létrejövő multikulturális társadalom tervét, hasonlóan a szélsőségesség minden formájához. Európa népeire a náci és kommunista rezsimek után jelenleg a szélsőséges liberalizmus jelenti a legnagyobb veszélyt.

Hát erre csak annyit lehet mondani:

Volner úr, maga fideszes, csak még nem tud róla!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére