Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pengeagyú Feri viccel

Horváth K. József

2021.03.07. 12:30

A következő Gyurcsány-történet mottója: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Pengeagyú Feri ugyanis Facebookján a rádióinterjút adó Orbán Viktoron gúnyolódott primitív módon. Az volt a baja, hogy szerinte nem jutott eszébe az a telefonszám, amelyen bárkinek lehet jelezni, ha problémája támad az oltással kapcsolatban.

Lássuk akkor, min vihogott Feri: „Na kiderült: 1818. Ez az a szám, amit hívnia kell az oltásra váróknak. 4 számjegy. Ezt nem sikerült megjegyeznie Orbánnak:)

Miért várnánk tőle el akkor bármi bonyolultabbat?!”

Nem is Feri lett volna, ha egy ilyen piti történetbe nem visz bele valami böszmés tartalmat.

A telefonszámot ugyanis nem elfelejtette Orbán Viktor, hanem nem írta föl, ezért mondta, hogy azt majd Müller Cecília fogja közölni.

Nézzük pontosan, mi hangzott el.

„Orbán Viktor: Bocsánat, nagyon fontos, hogy van egy telefonszámunk – ezt kértem Müller Cecília asszonytól, hogy minden nap mondja be –, ahol közvetlenül lehet jelezni, ha valaki problémát észlel, akár a rendszerben, akár saját magára vonatkozóan is. Adnak tanácsot ott, hogy mit és hogyan kell tenni, hogy a hibát ki tudjuk javítani.

Műsorvezető: El tudjuk ezt most is mondani, ezt a számot?

Orbán Viktor: Nem, sajnos nincs nálam.

Műsorvezető: Majd Cecília asszony elmondja. Rendben.”

Ez történt. Ezzel próbálja Gyurcsány nevetségessé tenni Orbán Viktort. Ugyan már, Feri! Orbán sosem mond olyat, amiben nem biztos – ellentétben mással!

Feri, egyébként emlékszel, milyen fényesen működött a memóriád, amikor le akartad mondatni a DK-t! Ha nem pontosan emlékszel, felidézem. (Bocsánat a tegeződésért, de Feri mindig tegezi facebookos hallgatóságát, nem akarnám megsérteni a visszamagázódással, mert az csendőrpertu lenne, ami nem illő. Feri főnöke ugyanis a választó.)

Gyurcsány: „Az MSZP és DK megállapodásának lényege, hogy le kell váltani a DK-t. (Kis szünet) Nem így van. Kezdjük újra. Az MSZP és a DK megállapodásának a lényege, hogy le kell váltani a kormányt.”

Bravó, Feri! És a legnagyobb prímszám esetére emlékszel? Azt is felidézem:

„Az én fejemben nagyon sok szám van. Akarja, hogy számoljunk együtt? Kétszer három? Hat. A legnagyobb kétszámjegyű prímszám mennyi maga szerint? 11, segítek magának, 11. (Beszólnak a nézőtérről) Nem? – lepődik meg Gyurcsány. Aztán javít. A legkisebb kétszámjegyű prímszám a 11.

Hogy a kígyózó kígyókról, meg az aláhulló terépcsecsőről ne is beszéljünk.

Ennyit a nagyon vicces blogbejegyezésedről, te pengeagyú.

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére