Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orosz turistacsoportok fognak bámészkodni a szír fronton

888.hu

2015.12.15. 11:30

A katasztrófa-turizmus lehet a legújabb perverz háborús biznisz: egy orosz cég a szíriai frontra indítana turistacsoportokat.

Sokakat foglalkoztatott, hogy vajon mi lesz szegény orosz turistákkal. Nem mehetnek a török riviérára, se az egyiptomi luxushotelekbe. Izrael egyből lecsapott volna a kínálkozó piaci résre és kampányt indítottak az orosz turisták elcsábításáért. A legújabb hírek szerint Magyarország iránt is egyre jobban érdeklődnek.

Egy orosz cég pedig ízléstelen húzással ragadta meg a kínálkozó lehetőséget. Szíriába, a háborús frontvonalra szerveznének turistautakat Asszad-túra néven. Már be is adtak egy regisztrációs kérelmet, hogy levédessék az Asszad-túra márkáját. A négy-öt napra tervezett túrákat egyéni vagy kiscsoportos utazóknak szerveznék.

Anatoly Aronov, az egyik szervező azt nyilatkozta a Russia Today-nek, hogy már felvették a kapcsolatot a szír nagykövetséggel és az érintett hatóságokkal, a szíriai hotelekkel pedig jelenleg is folynak a megbeszélések.

A turizmus válsága ellenére mindig lesznek olyan emberek, akik a megismerés vágya mellett szeretnék megragadni a lehetőséget, hogy természeti katasztrófákat vagy háborús övezeteket lássanak."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére