Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem jár Viagra a köpcösnek

Sümeghi Lóránt

2016.03.19. 18:58

A köpcös néven elhíresült mexikói drogbáró nem élvezi az életet a börtönben, miután nemcsak a házastársi látogatás lehetõségét vonták meg tõle.

A köpcös néven elhíresült mexikói drogbáró nem élvezi az életet a börtönben, miután nemcsak a házastársi látogatás lehetőségét vonták meg tőle.

A hírhedt drogbárót még 2015 júliusában szabadították ki emberei az egyik mexikói börtönből, ám csupán ez év januárjáig tartott ámokfutása, miután egy hatalmas rajtaütés keretében sikeresen elkapták a köpcöst. A rejtekhelyéről napvilágra kerülő felvételek egy meglehetősen furcsa gengszter lakájt mutattak be: meztelen lányok poszterei voltak a falon, Duplo kockák és még egy Hot Wheels pálya is a rendelkezésére állt.

Ám amióta El Chapo börtönben csücsül élete fele ennyire sem izgalmas. Sőt. A legfrissebb információk alapján rohamos hízásba kezdett, hiszen a szigorúan őrzött cellájából nagyon ritkán engedik ki a szabad levegőre, így szinte semennyit sem mozog.

Továbbá magas vérnyomással is küzd, de elmondása szerint ami a legrosszabban érinti, az nem más, minthogy eltiltották a házastársi látogatás lehetőségétől is. Így már Viagrát sem kell szednie a köpcösnek, amelyet az elfogatásakor még kérelmezett is, mielőtt a legmagasabb biztonsági fokozattal rendelkező börtönszárnyba került.

(Guardian)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére