Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

Horváth József György

2016.02.26. 07:38

Változik a Klik vezetése, Mushu bevallotta, hogy meleg, Martin Schulz beszólt a kormánynak, tovább kardoskodik az Uber.
A Magyar Idők

értesülései szerint márciustól új vezető irányítja a Kliket. Balog Zoltán emberi erőforrások miniszter úgy döntött, hogy jövő keddtől Pölöskei Gáborné lesz a Központ feje, aki miniszteri biztosként az intézményrendszer szakmai átalakításában is részt vesz majd. Hanesz József, a Klik jelenlegi elnöke közös megegyezés szerint február 29-én távozik a vezetői székből.

A Magyar Nemzet

egyik kolumnája arról számol be, hogy a  hét elején az Alkotmány utcában kopaszokkal feszítő Erdősiné nem hajlandó beszélni kopasz "védelmezőiről". Az idős nő azt állítja nem befolyásolja egyetlen párt sem. A néni összesen négy másodperccel előzte meg az MSZP politikusát a vasárnapi boltzárral kapcsolatos népszavazási kérdés beadásában.

A Magyar hírlap

címlapjának egyik cikke szerint téves képzetek vonzzák Európába a menekültek újabb tömegeit. A lapnak nyilatkozó Hölvényi György, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője szerint ha az unióban kvótákat emlegetnek, akkor újabb tömegek indulnak meg a közel-keleti országokból. A politikus szerint ezeken a helyeken teljesen irreális elképzelések élnek Európáról.

A Népszava

értesülései szerint besárgíthatná az Ubert a hatóság. A közlekedési hatóság nemrég nyilvánosságra hozta a jelenleg hatályos szeméytaxi-szolgáltatás szabályait. A cél az, hogy az Uberesek is megértsék, milyen szabályokkal kell tisztában lenniük. Az Uber a közleményre válaszolva kijelentette, hogy ők nem taxitársaság és továbbra is a megszokott menetben folytatják munkájukat.

A Népszabadság

beszámolója szerint az Európai Unióban nem értik mire vonatkozik a magyar kormány által feltett népszavazási kérdés. Martin Schulz szerint ez szimplán ideológia. A hétvégi döntés értelmében Magyarországnak 1294 menedékkérőt kéne letelepítenie. Az EP elnöke szerint ez nagyon csekély szám, és magáért beszél, hogy a magyar kormány miért ellenkezik alig ezer ember letelepítéséről. Szerinte ez pusztán ideológia.

A Blikk

címlapjának egyik interjújában a Dal 2016 egyik döntőse, Mushu meglepő vallomást tett. A fiatal színes bőrű zenész a Blikk szerkesztőségében vallotta be, hogy meleg. Mushunak jelenleg nincs kapcsolata, de elmondása szerint nagyon vágyik arra, hogy végre rátaláljon a szerelem. Az énekes szerint ez egy teljesen természetes dolog, amit nem kell hangoztatni feltétlenül. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére