Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

Horváth József György

2016.01.28. 07:38

Lajcsit bolhák csipkedték össze, Balog Zoltánt pedagógusok izzasztották meg, a Zika-vírus pedig Európában is terjed.
A Magyar Nemzet

címlapján arról ír, hogy sem az ellenzéki frakciók, sem a független képviselők nem támogatják a kormány terrorvészhelyzettel kapcsolatos alaptörvény-módosító javaslatát. A lapnak nyilatkozó politikusok szerint így nem lesz meg a kétharmados többség a módosítás elfogadásához. A kormánynak legalább két ellenzéki képviselő szavazatára lenne szüksége, hogy átvigye a tervezett intézkedést.

A Magyar Hírlap

hasábjain arról számol be, hogy a főváros még két hónapig működteti az agglomerációs közlekedést. Budapest legkésőbb március 31-ig tartja fenn az agglomerációs tömegközlekedést, mivel a kormány vállalta annak visszavételét. Tarlós István főpolgármester a tegnapi közgyűlésen elmondta, hogy már javában zajlanak az egyeztetések, és szerinte Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Orbán Viktor miniszterelnök is pozitívan állnak a helyzethez.

A Népszabadság

a Zika-vírus fenyegetéséről számol be. A járvány a magzatokra különösen veszélyes. A vírus a héten Európába is eljutott. A lap arról ír, hogy a Zika-vírussal fertőzöttek négyötöde észre sem veszi, hogy fertőzött, és ez teszi még veszélyesebbé a kórokozót, hiszen lehetetlenné teszi a fertőzöttek elkülönítését. A terhes nőket mindenáron meg kell védeni a vírustól, ugyanis súlyos kárt tehet a magzatokban.

A Népszava

Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter szerdai egyeztető fórumáról ír. A beszélgetésen a tanárok állítólag rendesen megizzasztották a minisztert kérdéseikkel. Balog Zoltán először találkozott a kormány oktatáspolitikája ellen tiltakozó miskolci pedagógusokkal. A lap beszámolója szerint a tanárok majdnem két órán át sorolták panaszaikat a miniszternek. Balog Zoltán utólag kemény beszélgetésnek nevezte a fórumot.

A Blikk

arról ír csütörtöki számában, hogy Lagzi Lajcsi súlyos fertőzést kapott a börtönben. A dáridó sztárját rajongói zokogva hívták telefonon a Blikk szerkesztőségében. Lajcsi azt állítja, hogy patkányok szaladgáltak a börtön udvarán, cellájában pedig fertőző poloskák csipkedték össze a testét. A rajongói kérdésekre válaszolva Lajcsi azt is megosztotta a lap szerkesztőségével, hogy soha nem is gondolt a szökésre, ártatlannak vallja magát, és szerinte igazságtalanul hurcolták meg. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére