Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jeremy Clarkson is kiosztotta Greta Thunberget

Ányos Miklós

2019.10.05. 16:31

Néhány nappal ezelőtt a BBC TopGear műsorából is ismert Jeremy Clarkson elkényeztetett, taknyos kölyöknek nevezte Greta Thunberget, a klímalobbi által felhasznált fiatal aktivistát.

Jeremy – a legismertebb autós műsor korábbi házigazdája – kiborult az aktivista lány ENSZ-klímacsúcson előadott performansza miatt, amiben Greta az ott megjelent vezetőket tette felelőssé a gyermekkoráért, az éghajlatért, mindenért. Clarkson szerint, ha így viselkedik egy gyerek, azt egy szülő általában elküldi a szobájába, hogy megnyugodjon és gondolkozzon el mit tettek érte a felnőttek.

A lány New York-i utazásával kapcsolatban azt is megjegyezte:

Hogy merészelsz Amerikába hajózni egy szénszálas jachton, amit nem te építettél, ami 15 millió fontba (kb. 5 milliárd Ft) került, amit nem te kerestél meg, és amelynek van egy tartalék dízelmotorja, amit nem említettél sehol?

Majd így folytatta:

„Állj meg egy pillanatra, és gondolkodj el azon, hogy azért alszol nyugodtan éjszaka, mert felnőttek repülnek svéd vadászgépeken, és vigyáznak rád. Mi adtunk neked mobiltelefont, laptopot és internetet. Mi hoztuk létre a közösségi médiát, amit mindennap használsz.”

Clarkson elismerte, hogy valóban probléma a bolygó felmelegedése, és tenni kell valamit, de szerinte az a megoldás, ha Greta Thunberg visszamegy az iskolapadba, és elkezd keményen dolgozni a tudományos előadásain. Ugyanis a problémát a tudomány fogja megoldani, nem a hisztérikus sivalkodás. Jeremy szerint sok ezer ember, akiket Greta Thunberg igazságtalanul hibáztat, most is ezen dolgozik, majd hozzátette:

Légy jó kislány, fogd be a szád, és hagyd, hogy cselekedjenek azok, akiknek ez a dolga.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére