Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

George Soros írt egy cikket, amelyben kifejti, hogy migránsok jók!

888.hu

2016.10.05. 10:18

Egyes EU-tagországok határkerítéseket emelve önzõ migrációs politikát folytatnak szomszédjaik számlájára. Ez tovább mélyíti az EU megosztottságát, nagy károkat okozva ezzel az egyes tagállamoknak, aláásva a globális emberi jogi sztenderdeket - írja George Soros.

A milliárdos kifejti, hogy Európa elöregedő népességére való tekintettel több előnye van a migrációnak, mint amennyibe az integráció kerül. A menekültválság és az általa előidézett brexit-tragédia megerősítette az idegenellenes, nacionalista mozgalmakat, amelyek most igyekeznek megnyerni az előttünk álló választásokat, mint például a franciaországi parlamenti választást, a hollandiait vagy a németországit.

Az EU tagországai ahelyett, hogy összefognának e fenyegetés legyőzésére, egyre kevésbé állnak készen arra, hogy együttműködjenek egymással - írja a Mandiner által szemlézett Die Welt hasábjain. 

Itt vannak George Soros ötletei
  • Először is: az EU-nak jelentős számú menekültet kell befogadnia a frontországokból, mégpedig biztonságos és rendezett módon.
  • Másodszor: az EU-nak vissza kell nyernie az ellenőrzést külső határai fölött. 
  • Harmadszor: az EU-nak elégséges anyagi forrást kell biztosítania egy átfogó migrációs politikára. Becslések szerint ez évente 30 milliárd eurót venne igénybe.

A milliárdos szerint ezek fontosak, hogy lenyugtassák a közvélemény félelmeit, megszüntessék a menedékkérők kaotikus áradatát, biztosítsák az újonnan érkezők teljes körű integrációját. 

(Die Welt)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére