Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feri, te ne!

2015.11.14. 15:22

A plátói szerelem indítéka más és más lehet. De végsősoron egy:

meg kell felelniük a már ezerszer megbukott, halott eszmét követő úgynevezett liberalizmusnak. Vagyis ez emögé bujtatott feladatnak.

Gyurcsány Ferenc hazánk nagybetűs migránsbarátja. Õ ha kellett befogadott bevándorlókat, kint rekedt a kerítés túloldalán és ha úgy alakult, akkor aláírásgyűjtésbe kezdett a kötelező kvóták mellett.

Egy a lényeg, Gyurcsány Ferenc esszenciája abban rejlik, hogy ahol történik valami, ő ott van és mond/csinál/alkot valami bődületesen nagy böszmeséget.

Nincs ez máshogy a párizsi támadás esetében sem.

Közleménnyel kezdte, majd sajtótájékoztatott tartott és levelet írt a Francia Köztársaság elnökéhez.

Na, de miről beszél ez az ember?

Védeni magunkat saját meggyőződésünk kiterjesztésével kell, továbbra is hinni kell abban, hogy nem lehet támadni az ember méltóságát, meggyőződését, nem lehet különbséget tenni csak amiatt, hogy ki miben hisz, mert attól, hogy valaki gyilkol, nem gyilkol mindenki. Nem a bűnben vagyunk közösek, hanem az ártatlanság, a jóság lehetőségében.”

 

Oh, Szent Ferenc kérlek folytasd!

 

Ezt a támadást vissza kell verni, de nem tehetjük tönkre magunkat, meg kell mutatni, hogy Európa továbbra is a szabadság a tisztesség, az emberi becsület hazája marad.”

 

Miről beszélsz? Tisztesség? Becsület?

Amikor a magyarok próbálják megvédeni magukat és a hazájukat, az invázióval szemben, Gyurcsány elmegy Brüsszelbe és az Európai Unió kötelező betelepítési programjáról tárgyal.

Feri, remélem tudod, hogy ezt hogy hívják mifelénk...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére