Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Federer, az Oscar meg a tequila

888.hu

2016.02.29. 13:18

Nem csak filmes vendégei voltak a tegnapi Oscar-gálának. A svájci teniszezõ, Roger Federer is jelen volt az ünnepségen és láthatóan jól érezte magát.

Roger Federer egy szerethető fickó. Millióan azért szeretik, amit a teniszpályán művel. Sokan emberként is tisztelik és kedvelik. A tegnapi Oscar-gálán újabb kis szemelvényt kaphattunk arról, hogy emberből van ő is, és lehet akármekkora sztár, nem egy elhúzódós fajta. A díjkiosztó alatt megszólította egy mexikói riporter, azzal a laza szöveggel, hogy ő is egy bajnok, akárcsak Federer, csak a tequila fogyasztásában. A teniszező jót nevetett ezen, majd koccintott egyet az alkalmi beszélgetőpartnerével.

Miután lehúzta a tüzes nedűt, rendesen eltorzult az arca, de a mosoly megmaradt. A szó viszont bennakadt. Láthatóan nem érkezett még le az ital, amikor csak ennyit bírt kinyögni apró küzdelmek árán:

Ez erős volt!!!"

Federer a hónap elején kisebb beavatkozáson esett át, minek következtében pár hónapig még nem ragad teniszütőt. Ennyi luxust megengedhet magának ebben az időszakban.

Egészségedre, Roger!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére