Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy rendõrkutya vesztette életét Párizsban

Horváth József György

2015.11.18. 12:50

A lövöldözések során több rendõr is könnyebben megsérült.

Diesel, a 7 éves belga malinois fajtájú rendőrkutya terroristavadászat közben vesztette életét, mikor a támadók egyik golyója eltalálta. Diesel bombakereső harci kutyaként a kommandósok elit alakulatának egyik tagja volt.

Diesel már több mint három éve szolgált a francia rendőrség különleges akciócsoportjában. A ma reggeli akciónál is a pokolgépek felkutatása és a terroristák közelharcban való leszerelése lett volna feladata. Több rendőr is megsérült, miután az egyik terrorista felrobbantotta magát. A zűrzavart fokozta, hogy a robbanás után a többi terrorista egyből golyózáport zúdított a rendőrökre. Diesel ekkor kapott halálos lövést.

A francia rendőrség elöljárói sajtóközleményben erősítették meg, hogy a rendőrök közül öten könnyebben sérültek. A napnak egy halálos áldozata van: a hét éves rendőrkutya, Diesel. A közleményt a Twitteren is megerősítették.

 

A szerda hajnali rendőrségi rajtaütés célpontja a pénteki párizsi merényletek szervezője, Abdelhamid Abaaoud volt. Jelenleg még nincs bővebb információ arról, hogy élve vagy holtan kapták el a terroristavezért.

(Independent)

 

(A kép forrása: francia rendőrség)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére