Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dúró Dóra kifejezetten jól szórakozott, amikor Vona Gábort savazta Orbán

Sümeghi Lóránt

2017.06.07. 15:28

Kínos jelenetek zajlottak le a Jobbik frakciójában tegnap a parlamentben az azonnali kérdések órájában. Ugyanis a Vona Gábor mellett ülõ Dúró Dóra jobbikos képviselõ szemmel láthatóan többször is jól szórakozott azon, amikor Orbán Viktor miniszterelnök Vona Gábort savazta ütõs, helyenként humoros válaszaiban.

Kínos jelenetek zajlottak le a Jobbik frakciójában tegnap a parlamentben az azonnali kérdések órájában. Ugyanis a Vona Gábor mellett ülő Dúró Dóra jobbikos képviselő szemmel láthatóan többször is jól szórakozott azon, amikor Orbán Viktor miniszterelnök Vona Gábort savazta ütős, helyenként humoros válaszaiban.

Miközben Vona egyre inkább befeszült saját, személyeskedő viselkedésétől, addig Orbán a szokásos higgadtságával és humorával pergette le magáról a Jobbik elnökének helyenként orbitális önellentmondásba keveredő állításait.

Vona izzadságszagú hadviselésén és Orbán ütős riposztjain Novák Előd felesége, Dúró Dóra szórakozott a legjobban, aki több ízben is kedélyes mosollyal fogadta a Vonára irányuló kritikát.

Dúrónak még az sem okozott gondot, hogy pont akkor mosolyogjon jókedvűen, amikor Orbán kifejtette, miként vette meg kilóra a Jobbikot Simicska Lajos milliárdos.

Miközben Vona egyre frusztráltabb lett, addig Dúró egyre kedélyesebben mosolygott.

Mint ismert, Dúró Dóra férjét, Novák Elődöt azért szorította ki a Jobbikból Vona Gábor, mert korábban kritizálni merte a pártvezetés egyre szorosabb kapcsolatát Simicska Lajossal. Novák azóta elmondta, annak ellenére, hogy felesége továbbra is a Jobbik politikusa, neki ettől még megvan a saját véleménye a pártról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére