Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bomba robbant egy londoni buszon

Horváth József György

2016.02.08. 16:38

Hála Istennek megrendezett volt. Pierce Brosnan és Jackie Chan legújabb filmjéhez készült.

Vasárnap robbanás rázta meg London belvárosát. A detonáció egy buszon történt, miközben az áthaladt a belváros egyik hídján, a Temze felett. A robbanás átmenetileg pánikhangulatot váltott ki a Temze mentén sétáló helyiek és turisták között. Senki sem tudta mi történt, sokan terrortámadásra gyanakodtak.

A Lambeth hídon történt incidens utána a busz lángolni kezdett, égő darabjait a folyóba fújta a szél. Sokak figyelmét elkerülte, hogy a filmstúdió engedéllyel robbantott a belvárosi hídon. Több helyen táblák jelezték, hogy a hidat és a belváros egy részét a forgatás miatt átmenetileg lezárták, és hogy a nap folyamán a járókelők nyugalmat megzavaró, hirtelen hang és fényhatásokat észlelhetnek Londonban.

A robbanás Pierce Brosnan és Jackie Chan közös filmjében, a "The Foreigner"-ben lesz látható. A filmet az év végén mutatják be.

A Twitteren kiborult a bili. Sok turista tett megjegyzést a filmkészítők rossz kommunikációjára, többen panaszkodtak, hogy a parkban játszó gyermekeik halálra rémültek a robbanás hallatán.

A figyelmeztető táblák és a lakóknak levélben elküldött figyelmeztetések ellenére, a legtöbben nem voltak tisztában a tervezett robbantással. A filmstúdió azzal védekezik, hogy mindent megtett a lakosok informálására.

 

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére