Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az MSZP esete a véleményszabadsággal

Pörge Béla

2016.09.20. 08:38

Megunták a szocialisták, hogy nincs egyetértés a pártban a népszavazás kapcsán.

Az MSZP már saját, egyre zsugorodó pártját sem képes irányítani. Belegondolni is ijesztő, hogy mit csinálnának, ha az országot kéne vezetniük, bár szerencsére ez jelenleg inkább csak egy gondolatkísérlet.

Szankciókkal próbálja meg elérni a szocialista párt, hogy a tagjaik egységes álláspontot képviseljenek a kényszerbetelepítés elleni népszavazással kapcsolatban. Eddig ugyanis több ízben előfordult, hogy szocialista képviselők mást mondtak a referendumról, mint ami a párt álláspontja. Bár sokszor azt is nehéz megállapítani, mi a párt álláspontja.

Legutóbb a XV. kerületi Móricz Erzsébet szólalt fel a migránsok betelepítése ellen, neki a párttagságát is felfüggesztették — írja a Magyar Nemzet. A képviselő később bocsánatot kért, és elmondta, hogy nem fog részt venni az október 2-ai népszavazáson.

Czeglédy Csaba, az MSZP szombathelyi elnöke a távolmaradás helyett az érvénytelen szavazat mellett foglalt állást.

A Magyar Nemzet információi szerint az MSZP elnöksége megvitatta azt is, hogy miért ír a pártról több, kormányellenes médium is negatívan. Ezt végül azzal tudták le, hogy azért, mert újra olyan erősek, hogy érdemes őket támadni.

(Magyar Nemzet)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére