Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzék tüntetését a civilek helyett az MSZP szervezte meg Soros pénzébõl

Vincze Viktor Attila

2018.04.16. 13:48

A szombati, újraválasztást követelõ ellenzéki "civil" tüntetés egyik vezérszónoka a netadó elleni tüntetés megszervezésérõl ismertté vált Gulyás Balázs volt, aki Gurmai Zita MSZP-s európai parlamenti képviselõ fia, szoci politikus, a ballib párt internetes kampányainak egyik koordinátora, aki egészen véletlenül a szocialista párt mobilflottájának a tagja.

Gulyás Balázs a saját elmondása szerint már évek óta nem az MSZP politikusa, mivel ő  „független” és „civil”, így a szombati ellenzéki tüntetést is független civilként szervezte. Ezzel szemben viszont a valóság az, hogy Gurmai Zita szocialista EP-képviselő fia, Gulyás Balázs csak hazudja magáról a függetlenséget.

Jól bizonyítja ezt az, hogy kiderült: a független tüntetésszervező Gulyás Balázs telefonszámláját az MSZP fizeti, mivel a szoci pártapparátushoz munkatársként ezer szállal kötődő Gulyás Balázs jelenleg is tagja a párt mobilflottájának. Egyébként a hírek szerint nemcsak Gulyás Balázs, hanem a szocialista párt teljes apparátusa és a szocikat segítő rendezvényszervező háttér is kivette a részét a szombati tüntetés megszervezéséből. Mivel a pártnak már elfogytak a forrásai, ezért a tüntetés szervezési, hangosítási és egyéb hasonló munkáiért jelentős részben a Soros-hálózat fizette ki a számlákat. 

Gulyás Balázs szervezte meg már évekkel ezelőtt az MSZP úgynevezett web2-es kommunikációját is. Ebbe a kommunikációba a párttól látszólag „független” közösségi oldalak, csoportok és blogok tartoznak, amelyeket úgymond a „civil” közösségek hívtak életre. Gulyás Balázsnak ennek megfelelően több tucat olyan Facebook-csoporthoz volt és van szerkesztői jogosultsága, amelyek egyes, úgymond civilnek indult ügyekhez kapcsolódóan jelentek meg, majd amelyek aztán több tízezres követőtáborra tettek szert, hogy aztán végül névváltoztatással vagy anélkül, de egyértelműen balliberális pártpolitikai célokat szolgáljanak a korábban hangoztatott civil ügyek helyett. 

Ilyen volt a „Tiltakozzunk a felsőoktatási törvény egyoldalú módosítása ellen” vagy például az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért” hangzatos neveket viselő oldalak is, csakúgy mint a Fideszfigyelő vagy az Egyenlítő TV Facebook-csoport is, amely mára a B1 blogcsalád részévé vált.

Ezek szerint, ahogy annak idején a netadós tüntetés alkalmából, úgy a mostani választási eredmény elleni ellenzéki tüntetés alkalmával is igyekezett mindenkit megtéveszteni a civilbőrbe bújt szocialista farkas. 

Persze az is lehet – sőt inkább eleve úgy is lehet –, hogy a tüntetésen részt vevő jobbikos, DK-s, LMP-s és momentumos vezetők, tagok és szimpatizánsok nagyon is tudták, hogy miről van szó, csak mindenáron fenn akarták tartani a tüntetés „civil” jellegének a látszatát. 

A tüntetés számláját kifizető Soros-hálózatnak ráadásul mindennél többet ér annak a látszatnak a fenntartása, hogy nem a Soros-féle szervezeti háló és nem is az amerikai milliárdos által támogatott magyar politikai szervezetek keltik a feszültséget és akarnak békétlenséget teremteni Magyarországon. 

Gulyás Balázs az MSZP tagja és a párt józsefvárosi szervezetének alelnöke volt évekig. 2014 augusztusában (hivatalosan legalábbis) kilépett a pártból. A helyi képviselő-testület szocialista javaslatra a Józsefvárosi Közösségi Házak Nonprofit Kft. felügyelőbizottsági tagjának delegálta. Apja, Gulyás Mihály stratégiai igazgató, majd tanácsadó volt a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumban a Medgyessy-kormány idején. Anyja, Gurmai Zita pedig az MSZP országos elnökségének tagja, 2004-2014 között EP-képviselő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére