Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az álhírek alternatív valóságában az AfD már náci párt

Pörge Béla

2018.10.28. 11:52

Eddig csak szélsõjobboldalinak nevezte a baloldali és liberális sajtó mainstream része a bevándorlásellenes, populista pártot. Az sem volt éppen korrekt, de legalább lehetett érvelni mellette, most azonban sikerült fullba nyomni a kretént.

A vasárnap legfontosabb eseménye az európai politikában a hesseni tartományi választás. Arról már reggel írtunk, hogy ez miért ilyen fontos. Röviden azért, mert elemzők és szakértők egybehangzó véleménye szerint a nagykoalíció bukását is hozhatja ez a voksolás, ami akár Merkel leváltását is jelenthetné.

Ez persze nem egyik napról a másikra következne be, közelebbről nézve a következő érdekességeket, tendenciákat hozhatja Hessen.

Csökken a CDU és az SPD támogatottsága, növekszik a Zöldek és az AfD népszerűsége.

Ez eddig nem olyan meglepő, de miután a sokadik ilyen választás lesz, lehet Németországban, ezért komoly hatása lehet az országos politikára is. Kétségtelen, hogy a keleti tartományokkal ellentétben Hessenben nem az AfD, hanem a bevándorláspárti Zöldek erősödhetnek a legnagyobb mértékben. És hogy ezt hogyan tálalja az álhírek alternatív univerzumának koronázatlan királya, a 444?

Nem a nácik nyerik a legtöbbet a CDU bukásávalírták mai cikkükben, de itt van róla a képernyőfotó is, annyira hihetetlen az egész.

Tényleg képesek voltak ezt leírni egy olyan pártról, aminek semmi köze a nácikhoz. Erősen jobboldaliak ugyan, de nem antiszemiták, nem nemzetiszocialisták, így nehezen érthető, mitől lennének nácik. Főleg, hogy Németországban eleve nem is lehetne náci párt, az ilyesmi tiltott. Ott van ugyan az NPD, ami tényleg szinte már náci, de ők folyamatosan a betiltás határán mozognak.

Az AfD annyira náci, amennyire a 444 hiteles.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére