Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A holland-cseh meccsen utasítsák csendre a provokátorokat!

Dr. Horváth József

2021.06.27. 14:00

Komolyan aggódom a mai Puskás Arénában rendezendő holland-cseh válogatott mérkőzés miatt.

A találkozó előtt ugyanis a hollandok csapatkapitánya bejelentette, ha rasszista bekiabálást hall, lemennek a pályáról. Georginio Wijnaldum jelezte továbbá, hogy szivárványos csapatkapitányi karszalaggal lép pályára.

Nem véletlenül kérdezte Facebookján Deák Dániel politikai elemző, hogy világbotrány van-e készülőben, hiszen szemlátomást politikai támadás folyik Magyarország ellen. S a jelek szerint a szövetséges liberális offenzíva tagja a holland válogatott is.

Aggodalmam oka az a notórius kettős beszéd, amivel Magyarországot jó ideje akarják a jogállamiság hiánya, a demokráciadeficit burjánzása, a sajtószabadság korlátozása és más képtelen, soha nem bizonyított és jogilag teljesen alaptalan vádakkal sarokba állítani. Elszomorító, hogy a pedofil törvény miatt kirobbant ideológiai támadásnak az sem szab határt, hogy a senki által nem támadott homoszexuálisok vélt sérelmei miatt már nem is a gyerekek elleni molesztálás szigorú tilalmáról szól ez nemzetközi provokációs offenzíva, hanem valami egészen másról. Pont arról, ami nincs is a törvényben. Mark Rutte holland kormányfő egyenesen kijelentette: „Ha a magyar kormány nem vonja vissza a melegellenes törvényt, el kell hagyniuk az EU-t.”

Igen, arról a Mark Ruttéról van szó, aki korábban a gyermekekkel és az állatokkal folytatott szexuális kapcsolat törvényesítését sürgette. (Forrás: HírTv) Aki bírálatában éppen a törvény lényegét hagyja figyelmen kívül. Azt, amiért a jogszabályt megalkották.

Arról a Mark Ruttéról van szó, aki a Momentum egyik szoros szövetségese, s amelynek egyik EP képviselője Cseh Katka Berg Dániel és Mark Rutte társaságában mosolyog a mellékelt képen. A Momentum pedig a DK ifjúsági szervezete. Máris ott vagyunk tehát a magyar baloldal életveszélyes koalíciójánál, amely 22-ben hatalomra akar kerülni a magyarok ellenében.

Berg Dániel, Cseh Katka és Mark Rutte Fotó: MTI

 

Akik ugyanis egyetértenek azzal, hogy a pedofiltörvény miatt nekünk kell elhagynunk az EU-t, azok magyarellenesek. Ellene ugyanis se Gyurcsány, se más liberális, azaz diplomás kommunista nem emelte fel a szavát.

Visszatérve a focihoz, a holland csapatkapitány provokációja azért elborzasztó, mert a franciák ellen már megéltük, hogy egyesek szerint huhogás hallatszott a nézőtérről. A baj, hogy ezt senki nem hallotta, még az érintett színes bőrű francia játékosok sem, sőt ellenkezőleg, nem győztek a magyar közönség csodálatos, sportszerű szurkolásáról felsőfokban beszélni.

Deák Dániel így ír a könnyen megszervezhető ma délutáni provokációról: „Képzeljük el a helyzetet, hogy néhány jól fizetett aktivista (életében először) elmegy a meccsre és provokációs céllal elkezd rassziszta rigmusokat skandálni. Ezt kb. 10 beépített ember le tudja vezényelni. Wijnaldum és az egész holland csapat lemegy a pályáról, mondván a „magyarok nácik”. Vasárnap az egész világ ezt a meccset fogja nézni, tehát garantált világbotrány. Miközben szó sincs arról a valóságban, hogy mi, magyarok rasszisták lennénk.

Elképesztő veszélyről van szó, éppen emiatt fordulok a szurkolótársaimhoz, hogyha provokátorokat látnak és hallanak, akkor azonnal utasítsák őket csendre. Ez nem játék!”

Úgy is mondhatnánk, itt tíz futballterrorista kiváló munkát tud végezni, akik mögött nyilván nemzetközi szervezetek és – sajnálatosan – a holland állam állhat, Mark Rutte irányításával.

Eddig azt gondoltuk a rend ellen bűnös érdekből támadókról, hogy a pusztítás mellett lényegük a rejtőzködés. Most meg kiderül, hogy ennek épp az ellenkezője lenne az igaz?

Fennhangon hirdetik, hogy Magyarországot akarják kitörölni a listáról?

Ezek után pedig nem ők, hanem Magyarország álljon a sarokba?

Orbán Viktor Ursula von der Leyennek írt szavaival kommentálva a fenyegető helyzetet: „szégyenletes”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére