Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 444-nek ismét sikerült megszívatnia magát

888.hu

2017.03.01. 14:08

Pár nappal korábban a haladóbaloldal legékesebb internetes lapja, a 444 azt sejtette, hogy a MÁV Lendvai Ildikó módszereivel cenzúrázza õket. Ugyanis rájöttek arra, hogy a MÁV vonatain elérhetetlen a portál. Ahogyan az várható volt, egybõl beindult a liberális hiszti, diktatúrát kiáltottak és sokadszorra temették a sajtószabadságot.

Kiderült azonban, hogy az egészből semmi sem igaz, sőt a 444 megszívatta saját magát. Farkast, diktatúrát, cenzúrát, Orbánt kiáltottak, pedig ők korlátozták a saját elérésüket. 

Az ifjúbaloldali sorosjugend, a Kettős Mérce, már-már kádári időket idéző diktatúráról álmodott a 444 állítólagos cenzúrázásának ügyében. 

Ha valóság az, amit a 444 cikke sejtet, akkor diktatúrákat idéző cenzúrával van dolgunk régóta először Magyarországon"

írták a Facebook-oldalukra

Már az első perctől látszott, hogy nyilvánvalóan ostobaság az egész cikk, de a sztori rávilágított a liberálisok lelkivilágára, elismerik, hogy eddig nem volt diktatúra, sőt cenzúra sem, és minden alapot nélkülözve tesznek közzé összeesküvés-elméleteket meghazudtoló irományokat.

A 444.hu egyenesen azt sejtette, hogy a MÁV szándékosan korlátozza a portált az Intercityken. 

A politikai összeesküvés-elméletekben amúgy is élen járó 444-ről kiderült, hogy nem a MÁV blokkolta a portált, nem is a Magyar Telekom rendszerében volt a hiba, hanem az ő szervereiket üzemeltető rendszergazdák csesztek el valamit

Sajnos már kijavították a hibát, így Magyarország egyetlen 444-mentes övezete is megszűnt. Ez viszont gáz!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére