Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"7 órán keresztül imitáltam a szexet!"

Tóth Dalma

2016.04.27. 20:38

Több, mint 7 órán keresztül forgatott szexjelenetet A szürke ötven árnyalatából ismert vörös szobában Dakota Johnson.

Dakota Johnson játssza Anastasia Steelet A szürke ötven árnyalata trilógia első részében. Jelenleg a könyvsorozat második és harmadik részét A sötét ötven árnyalatát és A szabadság ötven árnyalatát forgatják.

Dakota bejelentette, hogy túl van a Vörös Szobában játszódó jeleneten, ahol a könyvbéli Christian Grey a szexkellékeit tartja.

Valójában nem szexeltünk, de hét órán keresztül szimuláltam a szexet. Túlestem rajta. Nem volt kényelmes, ráadásul egy kicsit unalmas is volt.” 

- mondta Dakota

Az erotikus regényt most forgatják James Dornannal, aki Christian Greyt karakterét alakítja.

Kim Basinger játssza majd  Grey üzlettársát és ex-barátnőjét, Elen Lincolnt. Hugh Dancy fogja alakítani Dr. John Flynnt, a férfi főhős pszichológusát

A Vörös Szobában sok érdekes dolgot találunk. Az egyik ilyen például az a bőr szék, amelyen fel kell rakni a lábakat úgy, mint amikor a nők szülnek.  

Dornan , Christian Grey alakítója, ellátogatott egy szexbarlangba is, hogy élethűen tudja alakítani a domináns fél szerepét.

„Érdekes módja annak, hogyan töltsd a kedd estéd és valószínűleg nekem több ilyen nem lesz... Odamentem, megkínáltak egy sörrel és utána csinálták is.. Egy dominánst láttam két alárendeltjével. Olyan volt mintha azt mondanám: Gyerünk fiúk, tudom, nem fizetek érte, de kíváncsi vagyok a műsorra!. Érdekes este volt. Utána hazamentem a feleségemhez és az újszülött gyerekünkhöz. Hosszan lezuhanyoztam és jól megmostam magam mielőtt bármelyikükhöz hozzáértem volna. Igazi szemfelnyitó élményben volt részem." -  mondta Dornan.

Sokszor kapnak olyan szerepet a sztárok, amelyhez szexjelenet is tartozik. Valaki szereti, valaki nem.

Mila Kunis például így vélekedik a szexjelenetekről: „Mindig nehéz ha szexjelenetedben van részed.  Nem számít, hogy egy baráttal, férfival vagy nővel kell csinálnod. Ott van körülöttetek 100 másik ember,, akik megvilágítanak, és különböző pozíciókba állítanak be titeket. Nem kényelmes, mit mondjak.”

Hugh Grant másképp látja a helyzetet: „ Én mindig is élveztem a szexjeleneteket, gondolom ezt nem vártad tőlem. Az általános válasz az hogy ”Oh igen, nem igazán szexi valójában, mert ott van körülötted csomó ember.” De én mindig nagyon izgatónak találtam.”

Dakota és Dornan újabb szexjeleneteire még várnunk kell. A sötét ötven árnyalatát 2017. február 10-től játsszák a mozikban.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére