Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2015.12.23. 07:11

Rengeteg karácsonyi szoft kontent, egy kis oszlopdöntögetés, valamint sok-sok Tarlós István meg Hosszú Katinka a ma reggeli hazai sajtóban.
A 168 óra

"független" közéleti hetilap Udvaros Dorottyával közöl hosszú interjút, valamint van egy cuki összeállításuk több neves íróember - többek közt Grecsó Krisztián , Péterfy Gergely meg Dragomán György - karácsonyi gondolatairól. Számítottunk egy jó kis ellenzéki fröcsögésre, azonban apróbb felcsútozást meg menekültes empátiakeltést leszámítva csalódottan tettük le a lapot, mely fényes papírra való nyomtatása miatt jelentősebb reggeli teendőkre sem volt alkalmas. 

A Blikk 

két napja lelkiismeretesen lovagol Jakpucsek elbocsátásán, akiről időközben olyan infók is terjengenek, hogy lényegében nem megy sehova, csak más formában lesz alkalmazva; a Lajosunk tulajdonában levő Class FM-en Sebestyén Balázs is kitett magáért a közmédiára való "független" trágyalapátolás műfajában. A Blikk negyedik oldalán viszonylag okés a nap lánya, aztán ha átverekedtük magunkat az irdatlan Tesco meg Lidl reklámokon, akkor egy leváltása miatt duzzogó Blatterbe, valami egy megcáfolt Michael Scumacher kamuhírbe botlunk. Az utolsó előtti hasábon ott virít a frissen megválasztott világszépe fürdőruhában, akit igen szívesen befogadnánk, ha háborús menekültként ideérkezne. 

A Magyar Hírlap

egy Rogán-interjúval indul. Rogán Antal szerint csak a magyar érdek számít, ezt semmi és senki sem befolyásolhatja. Beszél még az ellenzék bizonytalanságáról is, és megtudhatjátok, hogy mit üzen Rogán Antal az újság olvasóinak karácsonyra. 

A Lajos Híradó

aka Magyar Nemzet az Ökotárs norvég forrásainak elzárásáról valamint a minimálbér-emelésről cikkezik, megkeresve pár remek közgazdászt, akik véletlenül ugyanazt mondták, amit a MN ki akart facsarni ebből a történetből. Megtudjuk azt is, hogy az Interpol körözési listáján jelenleg ötven magyar szerepel, a lap tulajdonosát nem találtuk az érintett személyek között. A Magyar Nemzet nyolcadik oldalán a francia szélsőjobb sikerét elemezgetik röpke tíz napos fáziskéséssel a választások után. 

A Népszabadság 

Tarlós Istvánnal és a tömegközlekedéssel kapcsolatos történettel indul, majd a Simincska-oszlopok lebontásáról cikkezik. Később pár izgalmas sor erejéig szó esik arról is, hogy hogyan vetne véget Kész Zoltán "független" parlamenti képviselő a korrupciónak. Lol.

A Népszava

címlapja is egy méretes Tarlós-fotográfiával valamint az Ökotárs alapítvány "kigolyózásával" indul. Szó esik Szijjártó legutóbbi beszólásáról is, valamint Hollande francia elnök politikai "jobbulásáról", ami a Népszava szerint a 2017-es elnökválasztással hozható kapcsolatba. 

Az Index Hosszú Katinkáról meg kedvenc filmjeiről, a 444 a Luca napon elvetett búzájáról, míg a hirado.hu-n remek kedd délelőtti hírek olvashatók. 

Egyelőre ennyi. Aki kimaradt, attól elnézést kérünk. Ígérjük, mindenki sorra kerül ;) 

Egy napra vagyunk a karácsonytól, igyatok meg a rántotta mellé egy pohár pálinkát is, és az Isten szerelmére kérünk, ne tépjétek ki egymás haját az utolsó percre hagyott favásárlás közben. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére