Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volner kiteregette a Jobbik szennyesét, ezért most beperli a párt

Csordás Bettina

2018.11.11. 19:26

A Jobbik közleményben tudatta, hogy bíróság elé citálják Volner Jánost, aki a párt piszkos pénzügyeirõl írt közösségi oldalán.

Volner János otthagyta a baloldali fordulatot vett Jobbikot és a Mi Hazánk Mozgalom színeiben folytatja politikai pályafutását. Tegnap beszámoltunk arról, Volner kiteregette, hogy titokban hogyan és mennyi pénz áramlott a Jobbikhoz közeli emberekhez, valamint a párt politikusaihoz.

Volner elmondta, hogy Sneider Tamás feleségének Vona Gábor jóvoltából havi 1 millió forint ütötte a markát, valamint hozzátette, hogy a Jobbik jelenlegi elnökének barátnője sem keres túl "rosszul" a pártnál. Az exjobbikos szerint Kilián Alexandra is havi 1 millió forintot tehet zsebre.

Volner: a Jobbik a megélhetési politizálásra rendezkedett be

2018. november 9. 11:20 Az immár a nemzeti radikális Mi Hazánk Mozgalom színeiben politizáló Volner János egy Facebook-bejegyzés keretében fejtette ki a véleményét a jelenlegi ellenzékről, kiváltképp a baloldali fordulatot vett, megélhetési politizálásba kezdő Jobbikról.

A Jobbikban felhúzták magukat azon, hogy Volner kiteregeti a szennyest, ezért ma azzal álltak elő, hogy rágalmazás miatt beperlik. A párt közleményében úgy igyekszik beállítani Volnert, mintha hazudozó lenne.

„A Jobbik és több magánszemély is megelégelték Volner János hazudozásait, és beperlik a volt alelnököt” – írják.

A Jobbik sorra veszíti el képviselőit. A közelmúltban számos fontos politikus hagyta el a pártot. A héten például Sas Zoltán, a párt vecsési országgyűlési képviselőjelöltje, önkormányzati képviselője távozott, de korábban Volnerrel együtt lépett le Apáti István és Fülöp Erik is, akik mindketten a párt országgyűlési képviselői voltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére