Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vesztegetés miatt felfüggeszthetik a DK-s Varju László mentelmi jogát

Sümeghi Lóránt

2019.10.04. 12:28

Polt Péter legfőbb ügyész a Központi Nyomozó Főügyészségen választás rendje elleni bűntett miatt indítványt tett az Országgyűlés elnökénél Varju László országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére.

A megalapozott gyanú lényege szerint Varju László az egyik budapesti egyéni választókerület országgyűlési képviselőjelöltjeként a 2018. évi országgyűlési választás előtt, 2018. február 12-én, egy kávézóban találkozott a függetlenként induló, egykori MSZP-s jelölttel, Horváth Imrével – írja az Origo.

Varju László egy fél nap alatt kipihente az agyonverését, és már az ATV-ben pankrátorkodott

A magyar egészségügy tökéletes mûködésérõl Varju László gyurcsányista politikus szerzett elévülhetetlen bizonyítékokat. Az MTVA-s pankrációja után azt állította, hogy „agyonverték”, „komoly bordasérülést” is beképzelt magának, de a kellõ hatás és a „jó” propagandafotók kedvéért még volt pofája a mentõsök idejét is rabolni.


A találkozó során Varju László – a választáson való nyerési esélyeinek növelése érdekében – anyagi juttatást ígért a férfinak azért, hogy az lépjen vissza a képviselő-jelöltségtől a javára.

Csakhogy Horváth a felvetést elutasította.

Az esettel összefüggésben a Legfőbb Ügyészség azt közölte, hogy Varju László országgyűlési képviselő cselekménye választás rendje elleni bűntett megállapítására lehet alkalmas.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére