Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó: folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai

Zelenka Dóra

2019.11.24. 19:58

Szünet nélkül folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai Magyarország ellen – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel.

A miniszter közleményében arra reagált, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a Der Tagesspiegel című német napilap vasárnapi számában ismét kritizálta Magyarországot, amiért nem fogad be illegális bevándorlókat. Jean Asselborn szerint a jogállamiság Magyarországon nincs megfelelő állapotban – ismertette a cikkben foglaltakat Szijjártó Péter a kommünikében.

Azt írta: a luxemburgi külügyminiszter Soros György üzletembernek, Frans Timmermans, az Európai Bizottság leköszönő és egyúttal leendő alelnökének és Jean-Claude Juncker, a bizottság leköszönő elnökének a szövetségese, ők meg akarják szervezni a bevándorlást. Orbán Viktor miniszterelnök viszont a magyar emberek szövetségese a bevándorlás elleni harcban.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: Magyarország olyan jogállam, ahol a magyar emberek biztonsága és jogai a legfontosabbak.

Magyarország egy olyan uniós tagállam, amely betartja az európai szabályokat, amikor megvédi a saját határát, amely az Európai Unió külső határa is egyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére