Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó: Donald Tusk leszerepelt a világjárvány hatásainak kezelése során

888.hu

2020.06.01. 16:09

„Erejéből és képességéből mindösszesen sunyi nácizásra, hazugságok és álhírek terjesztésére tellett” – írja a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi médiában megosztott bejegyzésében.

Szijjártó Péter hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében reagált a Magyar Nemzet cikkére, miszerint Donald Tusk sokadik alkalommal tett negatív megjegyzéseket Orbán Viktor miniszterelnökről és az ezzel kapcsolatos bírálatok ellenére most ismét Magyarországot vette célba.

A világjárvány kezelése egyértelműen megmutatta és megmutatja a különbséget a vezetők között.

– mondja Szijjártó.

Donald Tusk Európa legnagyobb pártcsaládját vezeti, ami nyilván lehetővé teszi (tette volna) számára, hogy segítsen az európai embereknek az elmúlt hónapokban – írja a külgazdasági és külügyminiszter.

Adódik a kérdés: hány lélegeztetőgépet sikerült Európába hoznia? Milyen intézkedéseket kezdeményezett az európai gazdaság újraindítása érdekében? Hány európai ember hazautazását szervezte meg?

– teszi fel a kérdéseket a bejegyzésben.

Úgy fogalmaz, a válasz nyilvánvaló:

Donald Tusk leszerepelt a világjárvány hatásainak kezelése során. Erejéből és képességéből mindösszesen sunyi nácizásra, hazugságok és álhírek terjesztésére tellett. Donald Tusk vezetése alatt az Európai Néppárt folyamatosan távolodik az eredetileg képviselt értékeitől, folyamatosan veszít erejéből és befolyásából.

Nem meglepő... – zárja a posztot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére