Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György lapja: Orbán egy fasiszta vezetõ

Sümeghi Lóránt

2017.01.30. 20:28

A Soros szócsöveként ismert Project Syndicate-ben helyet biztosítottak egy francia filozófusnak, aki szerint a magyar kormányfõ nem más, mint egy fasiszta vezetõ.
A Soros szócsöveként ismert Project Syndicate-ben (PS) helyet biztosítottak egy francia filozófusnak, aki szerint a magyar kormányfő nem más, mint egy fasiszta vezető.

Bernard-Henri Lévy hírhedt francia filozófus – aki legutóbb "A Judaizmus géniuszi mivolta" címmel jegyzett könyvet – ismét hangot adott magyarellenességének.

Nem elég, hogy Trump Mussolinit idéző retorikát alkalmaz, hanem még kifejezetten szolidaritást is mutat az Atlanti-óceán másik oldalán élő leggyalázatosabb vezetők felé, akik történetesen populisták és fasiszták: Nigel Farage-tól, Orbán Viktoron át, egészen Marine Le Penig és Vlagyimir Putyinig."

– írja Bernard-Henri Lévy hosszú írásában, amelyben azzal foglalkozik, mekkora pusztítást is fog Donald Trump végezni az Egyesült Államokban. A filozófus szerint gyomorforgató már az is, hogy az új elnök azt merészelte mondani, hogy az USA a legfontosabb számára, mivel ez egyfajta náci szlogen.

Aligha meglepő egyébként, hogy Lévy e magvas gondolatait éppen a Soros György egyik legerősebb szócsöveként funkcionáló Project Syndicate-ben osztotta meg a világgal, ugyanis több magyarellenes írás is megjelent ezen a honlapon a múltban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére