Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicskó: késõn ébredt fel Európa

Bertha László

2016.04.15. 20:58

A honvédelmi miniszter szerint a párizsi és a brüsszeli terrortámadások egyértelmûen igazolták, hogy a terrorizmus kihasználta a népvándorlást, Európa azonban késõn észlelte a fenyegetést.
BUDAPEST, 20:58

A honvédelmi miniszter szerint a párizsi és a brüsszeli terrortámadások egyértelműen igazolták, hogy a terrorizmus kihasználta a népvándorlást.

Simicskó István a német védelmi miniszterrel tartott találkozóját úgy értékelte, hogy a korábbiakhoz képest a német politikusoknál is érzékelhető némi „hangsúlyeltolódás” a migrációval összefüggő biztonságpolitika terén.

Későn ébredt fel Európa és ezt most már láthatóan elismerik német vezető politikusok is.”

 – mondta Simicskó István.

A honvédelmi miniszter szerint a kockázatok láttán beindulni látszik egy védelmi mechanizmus. De a történteket másképpen nem is lehetne „értékelni”, hiszen a párizsi és a brüsszeli terrorcselekmények egyértelműen igazolták, hogy a terrorizmus kihasználta a kontinenst megcélzó népvándorlást.

A magyar honvédelmi tárca vezetője szerint német partnere is elismerte, hogy az illegális bevándorlókat nem lehet Európába engedni, ellenőrző mechanizmusokra van szükség, és azt is, hogy az európai külső határok védelme nem volt biztosított, amiből okulni kell és ezt a védelmet meg kell erősíteni.

Számos tanulsága volt az elmúlt egy évnek, és ez most érzékelhetővé vált.”

– jegyezte meg Simicskó.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére