Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sikeresen megoperálták a Bulgáriában balesetet szenvedett lányt

888.hu

2017.08.19. 22:58

Sikeres mûtétet hajtottak végre pénteken Szegeden a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett és azóta kómában lévõ Burkus Vanesszán. A délmagyar.hu szerint a lány már reagál a körülötte lévõkre.

A szegedi idegsebészeti klinikán pénteken délelőtt 11 órakor tolták be a műtőbe Burkus Vanesszát, hogy helyrehozzák törött csigolyáit. A Bulgáriában autóbalesetet szenvedett 19 éves lány operációja jól sikerült: még azt a rögzítő eszközt is levehették róla, amellyel az elmúlt napokban stabilan tartották a fejét.

Az édesanyja és én hiába beszélünk hozzá, nem reagál. Párjának, Martinnak azonban már sikerült néhány reakciót kiváltania. Úgy is fogalmazhatnék, hogy vele már kokettál"

– mesélte nevetve a Délmagyarnak az édesapa, Burkus Sándor.

A lány Bulgáriában fertőzést kapott

Ismeretes, hogy a lány  három hétig egy Isten háta mögötti bolgár kórházban feküdt kómában, családja hiába akarta hazaszállítani, érthetetlen okból a bolgár hatóságok nem adták ki a szállításhoz elengedhetetlen papírokat. A lányt végül augusztus 10-én egy kisgéppel hozták haza, előtte több millió forintot követelt a külföldi kórház.

Az autóbaleset miatt egyébként a család kártérítési pert indított a vétkes sofőrrel szemben, az ügyben egy nemzetközi jogi iroda képviseli őket. Ez az iroda intéz mindent a családnak, valamint a balesetben elhunyt nőnek és a kisebb sérüléseket szerzett Martinnak is. A csoportos kártérítési ügy legalább egy évig elhúzódik majd.

A vétkes sofőr a baleset után oda sem ment a sérültekhez, és a mai napig nem kereste a konzulátust, nem érdeklődött Vanessza állapota felől, kihallgatásán pedig csak annyit közölt, hogy sietett, ezért előzött tiltott helyen. Huszonnégy óra fogva tartás után szabadon engedték.

A lány balesetéről, kirablásáról és a messze földön híres bolgár zsarolásról pedig itt olvashatsz bővebben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére