Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Riogat az Index a homoszexuálisokkal kapcsolatban

Sümeghi Lóránt

2016.05.12. 09:48

Még szerdán közölt az Index.hu egy elemzést, amely igencsak borús képet festett arról, hogy egyre rosszabb homoszexuálisnak lenni hazánkban. Ezzel szemben a valóság mást mutat.

Még szerdán közölt az Index.hu egy elemzést, amely igencsak borús képet festett arról, hogy egyre rosszabb homoszexuálisnak lenni hazánkban. Ezzel szemben a valóság mást mutat.

Ugyanis Magyarország a kelet-európai régióhoz képest jóval toleránsabb, így például Lengyelországot, Szerbiát, Szlovákiát, Csehországot, Romániát és Ukrajnát is megelőzzük a másság elfogadásában. Ám ha ez sem lenne elég az erősen elfogult, hazánkat dehonesztáló liberális sajtónak, akkor érdemes megemlíteni, hogy mely nyugatinak mondott országoknál vagyunk elfogadóbbak, ha a homoszexuálisokról esik szó. 

A felmérések alapján például Olaszország, Liechtenstein és a Monacói Hercegség is sokkalta kirekesztőbb, mint Magyarország. Továbbá hazánkban a lakosság majdnem hatvan százalékát nem zavarná, ha homoszexuális kollégája lenne.

A negyvenkilenc megvizsgált európai ország közül hazánk bele sem fért a legrosszabb 15 országot tömörítő listába. Így erős ferdítésnek mondható az, hogy hazánkban egyre nehezebb lenne a homoszexuálisok sorsa.

Ráadásul a nemzetközi Szivárvány Index jelentését is érdemes némi szkepticizmussal kezelni, ugyanis lepontozás jár azért, ha egy ország még nem tette lehetővé az egynemű párok számára az örökbefogadást, vagy a házasságot.

(Independent, Ilga)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére