Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pukli mégsem alapít pártot

Kékes Viki

2016.10.28. 11:28

Rossz hírünk van azoknak, akik a tegnapi hírek hatására már a belépést fontolgatták Pukli István pártjába. A Teleki Blanka Gimnázium igazgatója most éppen azt nyilatkozta, hogy nem szerepel a tervei között a pártalapítás.

Pukli István egy szerda esti beszélgetésen azt mondta, hogy egy új, konzervatív párt alapításában gondolkodik. Ehhez képest ma azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy:

Jelenleg nincs a terveim között, hogy pártot alapítsak”

Nem ez az első alkalom, hogy Pukli változtat a véleményén. Szeptemberben még azt nyilatkozta a Magyar Időknek, hogy

Nem célunk az Orbán-rezsim eltakarítása, csupán azt szeretnénk, hogy vegyék észre és javítsák ki az oktatási rendszerben elkövetett hibákat.”

Ekkor még abban is biztos volt, hogy ismét benyújtja a pályázatát a Teleki Blanka Gimnázium igazgatói posztjára:

Korábban azt mondtam, hogy ha nem változik meg az oktatási rendszer, kilépek ebből az egészből. Sokat beszélgettem a kollégáimmal erről. Mégiscsak elkezdtünk valamit felépíteni. Többek között új pedagógiai programot alkottunk, hiánypótló tanulmányi területeket indítottunk, két emelt szintű érettségire készítünk fel alapóraszámban. Egyre népszerűbb az iskola. Nem szeretném, ha ezt ki kellene dobni az ablakon, így megpróbálom még egyszer. Különben is, a puding próbája az evés: nézzük meg, igaz-e, amit vélelmezünk az igazgatói kinevezések körüli kormányzati eljárásról."

Szerdán az Alumni Szociolabor rendezvényén már arról beszélt, hogy otthagyja a Teleki Blanka Gimnáziumot és egy új, konzervatív pártot alapít. Ehhez képest jelent újabb 180 fokos fordulatot mai nyilatkozata.

A Pukli rajongók azért ne keseredjenek el: simán előfordulhat, hogy holnapra újfent meggondolja magát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére