Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán ellen próbálnak uszítani a brüsszeli szocialisták

Bertha László

2017.09.03. 11:28

Orbán Viktor miniszterelnök ellen uszít legújabb Facebook-bejegyzésében az Európai Parlament legnagyobb baloldali frakciója, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S&D).

Az MSZP-t és a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíciót is magában tömörítő frakció a magyar miniszterelnököt Donald Trumpként ábrázolja, jelezve, hogy Európának is megvan a maga Trumpja.

A közösségi oldalon megosztott bejegyzés szerint Orbán a Trump-kártyát játssza ki mindenféle szégyenérzet nélkül. A posztban megemlítik, hogy a magyar miniszterelnök falat (sic!) épített a bevándorlók ellen a szerb határon, és most azt kéri az Európai Uniótól, hogy fizessenek érte.

De akárcsak a mexikóiak Trumppal, egy másodpercig sem szándékozunk fizetni a gyűlölet és a kirekesztés ezen szégyenletes szimbólumáért”

– írja a migránssimogató brüsszeli frakció.

Nem arattak túl nagy sikert

A bicskanyitogató bejegyzés miatt számos külföldi komment érkezett, akik védelembe vették Orbán Viktort, valamint Magyarországot, megjegyezve, hogy szuverén ország vagyunk és érthető, hogy meg akarjuk védeni a hazánkat.

Az ellenvéleményeket láthatóan nehezen viselte a S&D Facebook-oldalának adminja, ugyanis minden ilyen hozzászóláshoz beírt valami bődületesen demagóg marhaságot, például azt firtatva, hogy a kerítésnek mégis ki ellen kell megvédenie Magyarországot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére