Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: nem engedem, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák

888.hu

2017.09.08. 08:28

Betû szerint egyetértek Robert Fico szlovák miniszterelnök álláspontjával - jelentette ki Orbán Viktor kormányfõ a Kossuth Rádió 180 perc címû mûsorában pénteken.

Betű szerint egyetértek Robert Fico szlovák miniszterelnök álláspontjával – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken, majd hozzátette, "soha nem fogok hozzájárulni, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák". A volt gyarmattartó uniós országok mára "bevándorlóországokká" váltak, és most ránk akarják erőltetni akaratukat. Arra kaptam felhatalmazást a magyar választóktól, hogy a magyar kultúrát, identitást őrizzem – jelentette ki.

A bírósági ítéletet tudomásul kell venni, de ez nem ok arra, hogy megváltoztassuk a bevándorláspolitikánkat – tette hozzá.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy Magyarország szuverén ország, „mi döntjük el, kikkel szeretnénk együtt élni”.

Az Európai Bíróság döntése kinyitotta az ajtót a Soros-terv előtt
 

Az Európai Bíróság szerdai döntése a Soros-terv végrehajtása előtt nyitotta ki az ajtót – tette hozzá Orbán Viktor.

Ha belépünk egy klubba, és kimondják, hogy az alapvető kérdésekben vétójog illet meg minden tagot, akkor ezt nem lehet elvenni, ez nem fogadható el – szögezte le.

Most nemcsak az a cél, hogy 1200 embert szétosszanak, hanem az a terv, hogy jöjjön létre Európában egy állandó szétosztási mechanizmus; vagyis elveszik a nemzetállamoktól azt a jogot, hogy eldönthessék, kivel akarnak együtt élni – mondta Orbán Viktor.

Sosem fogok hozzájárulni ahhoz, hogy bármely nagyhatalom belőlünk bevándorlóországot csináljon, engem mindig az ellenállók között fognak megtalálni  – húzta alá.

Az igazi csata most kezdődik

Az igazi csata csak most kezdődik, politikai harcra van szükség – jelentette ki Orbán Viktor. Kiemelte: meg kell akadályozni, hogy egy állandó mechanizmussal váltsák föl a mostani, ideiglenes elosztási mechanizmust.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére