Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzetbiztonsági téma a bõnyi rendõrgyilkosság és Soros György

888.hu

2016.10.31. 08:58

A nemzetbiztonsági bizottság következõ ülésének napirendjén a Soros Györgyhöz köthetõ szervezetek ügye is szerepel.

A parlamenti bizottság november 7-én zárt, kihelyezett ülést tart az elsősorban országhatáron kívüli, polgári hírszerzéssel foglalkozó Információs Hivatalban. 

Az ülésen először Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tart beszámolót az IH működéséről, majd szó lesz a bőnyi rendőrgyilkosság hátteréről.Az ügyben felmerült orosz szálat is vizsgálják a hatóságok – értesült a Magyar Idők.

Sajtóhírek szerint a gyilkossággal gyanúsított Győrkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezettel kapcsolatban álltak az orosz katonai hírszerzés emberei és orosz diplomaták is részt vettek a Győrkös-féle csapat gyakorlatozásain. 

A lap tudni véli, hogy szerint fontos téma lesz a nemzetbiztonsági bizottság ülésén a Soros Györgyhöz köthető szervezetek ügye is.

A Fidesz alelnöke már akkor kiemelte, hogy nem Soros György karitatív tevékenysége érdekli a vizsgálat során, hanem „a törvénytelen tettek”. Németh Szilárd akkor úgy fogalmazott, Soros György számos kérdést felvető migrációs tevékenységével legalább 22 olyan szervezet működése hozható kapcsolatba, amelyek a nagy nyilvánosság előtt is kiálltak az illegális bevándorlás mellett. Korábban Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is kifogásolhatónak tartotta Soros György bizonyos tevékenységeit.

(Magyar Idők, MTI, Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére