Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy a hallgatás a Soros-féle migránskártyák ügyében

Csordás Bettina

2018.11.13. 16:57

A Fidesz választ vár a Soros-hálózattól a migránskártyák ügyében.

A Fidesz a Soros-alapítvány és a migrációt támogató Soros-szervezetek válaszát várja arra vonatkozóan, hogy pontosan hány migránskártyát töltöttek már fel Soros-pénzekkel – írja az MTI. Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese arról beszélt, hogy "nagy a sumákolás" a migránskártyák körül.

Sem az Európai Bizottság, sem az ENSZ, sem a Soros-hálózat nem ad egyenes választ arra, hogy pontosan hányféle bankkártyával, összesen mennyi és milyen pénzzel látták el a migránsokat"

– mondta Halász János.

A kormány most kifejezetten a "Soros-hálózathoz" fordul, és várja a válaszukat, "hány migránskártyát töltöttek már fel Soros-pénzekkel".

A Soros-hálózat nyíltan benne van a migráció finanszírozásában. Azt eddig is tudtuk, hogy a bevándorlást szervező NGO-k Soros-pénzekkel működnek, de most már azt is látjuk, hogy a migránskártyák is Soros-pénzekkel vannak kitömve"

– közölte a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

A Soros-birodalom ezzel is segíti Európa migránsokkal való elárasztását – tette hozzá. Kifejtette, hogy felháborítónak tartja azt a tényt, hogy Brüsszel bevándorláspárti vezetői mindezt nemcsak szó nélkül hagyják, de valószínűleg asszisztálnak is hozzá.

Ennek véget kell vetni, Európának új vezetésre, új Európai Parlamentre van szüksége, amely megakadályozza, hogy a bevándorláspárti erők tönkretegyék Európát, megvédi Európát a bevándorlástól" 

– mondta a politikus. 

A migránskártyák ügye a héten látott napvilágot. A balkáni útvonalon rengeteg migránsnál látni név nélküli bankkártyákat, amelyekkel rendszeresen pénzt vesznek ki a bankautomatákból. A rendelkezésre álló információk szerint Soros György és az ENSZ pénzei is rajta vannak a migránskártyákon. Hollik János hozzátette: több mint 70 ezer migráns van úton, akiknek az a céljuk, hogy Magyarországon keresztül Európába jussanak, ezért a migránskártyák ügye biztonsági ügy is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére