Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mostantól ugyanúgy követheted a meccseket, mint a kommentátorok

Bokor Gábor

2016.06.15. 07:36

Sajtótájékoztatón mutatta be felújított mobilapplikációját a köztévé M4-es csatornája.

Az Akváriumban tartott ma sajtótájékoztatót a közmédia. A téma az M4Sport applikáció modernizálása és az új sportcsatorna indítása volt. 

Az elsődleges cél az volt, hogy a közmédián megjelenő sporttal kapcsolatos híreket összegyűjtsék, hogy az mind egy oldalon jelenjen meg. Így született meg a telesport.hu utódja, az M4Sport.hu. 

Itt jelenik meg jelenleg az összes sporthír, legyen az labdarúgás, Forma-1 vagy akármi más. 

Magyarországon egyedüliként csak náluk jelenik meg az UEFA Data Feed, ami tulajdonképpen egy élő adatfolyam, melynek segítségével a mérkőzések követői ugyanolyan pontos részletességgel megkapnak információkat, mint a mérkőzések kommentátorai. 

Létrehoztak egy feed funkciót is, melyen ugyanúgy, mint a Facebookon, egy idővonal segítségével lehet követni a mérkőzések eseményeit, visszanézve a legnagyobb helyzeteket, gólokat és védéseket. 

Berkes Judit személyében pedig dedikált riportert is kineveztek, aki a legnagyobb sporteseményekre látogat ki, és onnan interjúvolja meg a játékosokat, edzőket, szurkolókat, hogy meséljék el neki az első benyomásokat. 

A megújult applikáción az élő adáson túl plusz tartalmakat is megtekinthetnek a nézők, hiszen a kibővített stábnak köszönhetően sokkal több mindenre lesz esély betekinteni. 

Szőke-Tasi Zoltán, az M4Sport.hu főszerkesztője elmondta, igyekeznek minél jobban bevonni a nézőket, fejlesztik a szavazás funkciót, melynek segítségével mindenki eldöntheti, hogy számára ki volt a legjobb a játékos a pályán. 

Az alkalmazást használók mostantól megnézhetik, hogy merre is vannak a legközelebbi nagyobb közösségi terek és kocsmák, ahol adják a csatorna műsorait. Egy térképen követhetjük majd, merre is vagyunk és hova tudunk behuppanni egy sörre.

Az új sportcsatorna, az M5 hivatalosan szeptember 19-én indul, de már augusztus ötödikétől is nézhetők a próbaadások. 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére