Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Migránsriasztó" fegyvereket rendelhettek a németek Magyarországról

888.hu

2017.01.26. 09:28

A Magyarországon bejegyzett cég az interneten árult gumilövedékes fegyvereket, elsõsorban németek számára. Az ilyen fegyverek Németországban illegálisnak számítanak, ezért a német rendõrség országos razziát tartott a héten és több fegyvert lefoglalt.

Rövid időre elérhetetlenné vált szerda délutánra annak a magyar internetes webáruháznak a honlapja, ahonnan migránsriasztó elnevezésű gumilövedékes fegyvereket lehet rendelni – írta a Magyar Nemzet.

A Die Zeit keddi cikkében írta, hogy a frankfurti államügyészség 11 tartományban tartott összehangolt házkutatásokat, végül 29 embert gyanúsítottak meg lőszerrel és fegyverrel való visszaélés miatt, többek között a magyar weboldalról rendelt fegyverek kapcsán.

A migránsriasztó fegyvereket árusító honlap egy budapesti címre van bejegyezve, az I. kerületi Batthyány utcába, a Német-Magyar Kereskedelmi és Értékesítési Kft. nevével. A cég honlapja szerint a rendeléshez nem kell „bosszantó papírmunka”, és a „zavaró bürokratikus akadályokat” is ki lehet kerülni. Egy-egy fegyver megrendeléséhez különféle adatokat kell megadni – nevet, címet, telefonszámot –, majd egy e-mailben elküldött bankszámlaszámra kell előre átutalni az árat.

A honlap kínálata szerint egy kisebb, revolverszerű fegyvert már körülbelül 110 ezer forintnak megfelelő összegű euróért lehet venni, míg egy nagyobb, Kalasnyikovhoz hasonlító fegyver ára nagyjából 225 ezer forint.

A cég vezetője egy bizonyos Mario Rönsch. Német sajtóhírek szerint ő volt az, aki az azóta már elérhetetlenné vált Anonymous.Kollektiv nevű oldal mögött állt, amely álhíreket terjesztett, kifejezetten a migránsok ellen keltett hangulatot, és Oroszországot dicsőítette. Ugyancsak Mario Rönsch állhatott egy olyan videó mögött, amelynek címe: „Merkel? Letartóztatva!” A videóban többek között azt követelte, hogy a német kancellár kerüljön börtönbe. A német ügyészség kereste is a férfit többek között közösség elleni uszítás miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére