Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszólalt a migránsok által megtámadott magyar kamionos

Pörge Béla

2017.10.29. 21:11

A sértett akár a hivatását is feladná, annyira nem biztonságos a kamionvezetés a migránsok miatt.

Ahogy arról szombaton beszámoltunk, rátámadtak egy magyar kamionsofőrre Brüsszeltől nem messze, miközben pihent. A fülkébe fekete bőrű emberek nyomultak be, de a sofőrnek sikerült az első támadót lerúgnia, a második viszont már késsel támadt rá. Verekedni kezdtek, mire a késes támadó kizuhant a fülkéből, de újabb támadók jelentek meg, akik az áldozat pénzét és telefonját követelték. A sofőr végül mindent odaadott nekik, hogy túlélje a támadást.

A sofőrt vasárnap megszólaltatta az M1 Híradó című műsora. Az áldozat telefonon számolt be arról, hogy mit élt át.

Toldi Tamás a műsorban azt is elmondta, hogy nem biztos, hogy ezek után képest lesz újra kamionba ülni.

Kettő óra, fél három között arra lettem figyelmes, hogy mozog a fülke"

– kezdte, majd hozzátette:

Ekkor felnéztem, ugye be voltam függönyözve, a baloldali ajtón jött fel egy ember. Meglátta, hogy felébredtem, az arcán döbbenetet láttam, hogy én felébredtem, ebből gondolom, hogy befújtak valami gázt valamelyik ajtón, altatógázt, elordítottam magam németül, hogy was spazir hier, meg mondtam neki hogy raus, tehát menjen ki."

Ezután lökdösődés alakult ki közöttük, majd amikor kiderült, hogy a migránsok túlerőben vannak, a magyar kamionos odadobta nekik az övtáskáját és a telefonját is. Az agresszív afrikai bevándorlók ekkor a zsákmányukkal távoztak.

Mindenki retteg. Mi azért nem járunk tengerpartokra, ahol úgymond tudjuk és halljuk mennyi migráns és bevándorló van, és sajnos azt vesszük észre, hogy egyre jobban terjed és most mindenki találgatja, hogy akkor veszünk gázspray-t. Nem hiszem, hogy nekünk kéne így védekezni, szerintem mi, akik dolgozunk és a társadalmat szolgáljuk, annyi biztonságunk legyen már, tudjunk pihenni"

— zárta feldúltan a történteket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére