Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyar útleveleket hamisítottak embercsempészek

888.hu

2016.02.06. 10:58

Egy nemzetközi bûnszervezet 33 magyar tagja ellen emeltek vádat.

Egy nemzetközi bűnszervezet 33 magyar tagja ellen emeltek vádat, a hálózat embereket csempészett Törökországból Nyugat-Európába a magyar állampolgároktól vásárolt, majd meghamisított útlevek segítségével. 

Szerény anyagi körülmények között élő honfitársainkat utaztatták Isztambulba, ők állták az útiköltségeket és gondolkodtak az elszállásolásukról is. Ezután átlagosan 1000 euróért megvették tőlük útleveleiket, amelyeket futárok segítségével először Budapestre szállítottak, hogy fényképek kicserélésével meghamisítsák őket, majd pedig visszavittek Törökországba.

A okmány nélkül maradt magyarok végül valótlan tartalmú bejelentést tettek annak eltűnéséről az ország isztambuli főkonzulátusán, hogy a visszaútra ideiglenes útlevélhez jussanak.

Főként szír állampolgárok szervezték az embercsempészetet, amely a levegőben zajlott: Isztambulból és Ankarából repültek az illegális bevándorlók nyugat-európai nagyvárosokba.

Hatan a bűnszervezet tagjai voltak, a maradék 27 személy az okmányok hamisításában vagy eladásában vett részt – tudatta az ORFK. A külföldi állampolgárokat Törökországban vonják majd felelősségre.

(MTI, Police.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére