Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lázár: Soros György a magyar érdekek ellenében cselekszik

888.hu

2016.08.25. 17:28

A csütörtöki 60. Kormányinfón Lázár János miniszterelnökséget vezetõ miniszter lapunk kérdésére válaszolva elmondta, hogy Soros György kifejezetten a magyar nemzeti érdek kárára cselekszik a nemzetközi politikában.

Lázár János elmondta, hogy többször is felajánlotta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának, hogy betekintést nyújt azokba a titkosszolgálati dokumentumokba, amelyek Soros György magyarországi tevékenykedésével kapcsolatosak.

A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ezekből a dokumentumokból kiderül, hogy Soros a magyar nemzeti érdek kárára érvényesíti saját érdekeit a nemzetközi politikában. A miniszter kiemelte, hogy a magyar származású amerikai milliárdos egy interjúban kijelentette, hogy ő tartja magát "az Orbán-kormány hazai ellenzékének". Ezzel a milliárdos nyíltan bevallotta, hogy politikai szereplőként cselekszik.

Lázár János beszélt arról is, hogy azok a sajtótermékek nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, akik elfogadtak pénzt Sorostól. Ugyanakkor képmutatás ezen szerkesztőségek részéről, hogy míg a közmédiát azzal vádolják, hogy az adófizetők pénzéből működik, ők Sorostól fogadnak el pénzt a tevékenységük finanszírozására – reagált a miniszter kollégánk kérdésére a korábban, a 888.hu-n megjelent cikk kapcsán, amelyben arról írtunk, hogy Soros pénzzel támogatta a 444.hu és az Index EUrológus rovatát és több "civil" szervezetet.

Ennyi pénzt költött Soros, hogy meghekkelje a belpolitikát Magyarországon

A Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) kapcsolatára kitérve Lázár azt mondta, hogy a kormány 2010 óta a lehető leghatározottabban fellép a szélsőségek ellen.

Korábban arról írtunk, hogy a Jobbik pártalapítványán keresztül támogatta a HVIM-et, amely a támogatást felhasználva olyan emléktúrákat és programokat szervezett, ahol például Hitlernek öltözött figurák parádéztak és a résztvevők egy része nyíltan vonzódott a náci eszmékhez.

Közpénzen náculhatnak a Jobbik szavazói?

Lázár János szerint a Jobbik pártpénzeinek HVIM-hez csorgatását az Állami Számvevőszék fogja kivizsgálni és vizsgálat után jelenthető csak ki egyértelműen, hogy történtek-e szabálytalanságok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére