Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lassan halad Vizoviczki pere

888.hu

2017.02.17. 10:28

Pedig hét volt rendõrtiszt - öt vezetõ beosztású, volt rendõrfõtiszt -, volt tûzoltó százados, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyõr fõhadnagya, egy önkormányzati köztisztviselõ és egy közegészségügyi felügyelõ is érintett.

A Debreceni Törvényszék katonai tanácsa a nagy mennyiségű iratanyagra hivatkozva ritkán tűz ki tárgyalási napokat, legközelebb csak márciusban várható újabb tárgyalás – írja a Magyar Idők.

A portál szerint bár a Debreceni Törvényszék katonai tanácsa 2015 eleje óta tárgyalja az éjszakai mulatóiról elhíresült Vizoviczki László és társai ügyét, a perben még idén sem várható elsőfokú ítélet. A fővádlott nem tett még vallomást – a többi vádlott igen –, a PestiSrácok értesülése szerint Vizoviczki arra hivatkozott, hogy az adócsalási ügye köti le a figyelmét, ezért nem tud két eljárásra koncentrálni.

Az eddigi gyakorlat szerint a bíró két-három havonta tűz csak ki 1-2 napos tárgyalást, akkor is csak délelőttre, pedig még 184 tanú meghallgatása várat magára.

A bűnszervezetben, vezető beosztású hivatalos személy által kötelességszegéssel és üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés és más bűncselekmények miatt indult eljárásban huszonkét vádlott, köztük hét volt rendőrtiszt – öten vezető beosztású, volt rendőrfőtisztek –, volt tűzoltó százados, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőr főhadnagya, egy önkormányzati köztisztviselő és egy közegészségügyi felügyelő van.

Az ügyet negyven évre titkosították, a kilencvenoldalas vádirat részletei is titkosak, az eddig meghallgatott tanúk is államtitkokról beszéltek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére