Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2016.02.29. 08:18

Viktor beszélt a Várkert Bazárban. Brüsszelt meg kell állítani. Nyert az MSZP Salgótarjánban.
A Magyar Idők

címlapon foglalkozott Orbán Viktor vasárnapi évértékelő beszédével. A lap kiemelte, hogy a miniszterelnök szerint meg kell állítani Brüsszel holdkóros politikáját – utalva ezzel arra, hogy migránsok millióit hívják meg az EU-ba, miközben erről nincs egységes álláspont a tagállamok között. A vasárnapi salgótarjáni választáson az MSZP nyerte el a polgármesteri széket.

A Magyar Nemzet

szintén Orbán évértékelőjéről írt. A Political Capital elemzője szerint ez volt a miniszterelnök legunalmasabb beszéde. Fekete Zsolt az MSZP jelöltje nyerte a salgótarjáni választást, méghozzá nem is kevéssel. 90 százalékos feldolgozottságnál 1500 szavazattal előzte meg a Fidesz-KDNP jelöltjét, Simon Tibort. Négy régiónk is az EU legszegényebbjei között van: Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Dunántúl, Dél-Alföld.

A Magyar Hírlap

szintén címlapon hozta az évértékelőt, kiemelve a "Brüsszelt meg kell állítanunk!" mondatot. A Fidesznek nem tetszik, hogy politikai célokra használják fel a gyerekeket a kormány és a pedagógusok közötti vitában. A német szövetségi rendőrség tavaly szeptemberben készített tervet arról, hogy szükség esetén hogyan zárja le a határokat a migránsok előtt.

A Népszava szerint

Tarjánt nem lehet megfenyegetni. A lap a salgótarjáni választás alatt folyó negatív kampányt kritizálta. Orbán a bazárban évet értékelt. "A valóság kinn rekedt" címmel hozta le a lap az ellenzéki tüntetést a Várkert Bazár előtt. Itt Szigetvári Viktor és barátai tartottak tüntetést, amíg a miniszterelnök évet értékelt. Ma kiüresedhetnek az osztálytermek, mivel a szülők egy része nem küldi iskolába a gyermekét. A kiüresedés aligha fog megtörténni, eddig 30.000-en csatlakoztak a kezdeményezéshez. Ahhoz, hogy legyen súlya a bojkottnak, háromszor ennyi hiányzóra lenne szükség.

A Népszabadság szerint

Tarján üzent a Fidesznek: nem félnek. Fekete Zsolt győzelmét kozmikus sikerként értékeli a lap. Salgótarján hagyományosan billegő körzet. Az elmúlt 26 évben két fideszes, két szocialista és egy SZDSZ-es polgármester is megfordult a város élén. "Orbánt meg kell állítani!" Ez volt a jelszava az Együtt-tüntetésnek a Várkert Bazár előtt.

A Blikk

Orbán Viktor nyakkendőjével foglalkozott. 2014-ig évről évre más színű volt, de azóta csak narancssárgát hord. Csókay professzor imádsággal próbálja feldolgozni fia halálát. Tvrtko (asszem így írják) nem kap végkielégítést a TV2-től, miután kirúgták. Tesztelik a rák új gyógymódját, Freddie indulhat az eurovízión, Zuckerberg pedig eltiltja lányát a Facebooktól. A nap lánya bugyiban, nagyon szőkén és telt keblekkel várja a tavaszt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére