Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiszivárgott az MSZP 2018-as stratégiája

Bertha László

2016.05.11. 08:58

Az MSZP elnöki posztjáért induló Molnár Gyula nem mindennapi stratégiát dolgozott ki a Fidesz legyõzésére | Videó.

Az MSZP elnöki posztjáért induló Molnár Gyula nem mindennapi stratégiát dolgozott ki a Fidesz legyőzésére | Videó.

A volt XI. kerületi szocialista polgármester, Molnár Gyula a múlt hónapban jelentette be, hogy elindul az MSZP elnöki székéért. Molnár elmondta, hogy muszáj visszaszerezni a szavazók bizalmát, például azzal, hogy a politikusok valós ügyekkel foglalkozva valós döntéseket hoznak.

A bejelentéskor Molnár úgy fogalmazott, hogy nagyon nehéz döntés volt számára, hogy elinduljon, mivel baráti kapcsolatban van a jelenlegi elnökkel, Tóbiás Józseffel. Molnárt sokan a legveszélyesebb kihívóként tartják számon. A politikus a Magyar Nemzetnek adott interjúban elmondta, hogy legyőzhető a választásokon a Fidesz.

Nem vállalkoznék erre a posztra, ha azt gondolnám, hogy nem legyőzhető. Ehhez számunkra a legfontosabb, hogy visszaszerezzük azt a morális és hiteles képet, ami korábban ebben az országban rólunk élt.”

– nyilatkozta Molnár Gyula.

Május 6-án Molnár Gurmai Zitával részt vett a Szolnokon megrendezett beszélgetésen a Szekfű Klubban, ahol az MSZP választási stratégiája is szóba került.

Íme az MSZP egészen elképesztő választási stratégiája:
 
 

 

FRISSÍTÉS: Molnár Gyula közzétette a videó bővebb változatát, melyből kiderül, hogy a szocialista politikus „mindenkivel ellentétbe” gondolja azt a pártban, hogy nem ez a helyes stratégia.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére