Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Javult a terrorelhárítók eredményessége

Sümeghi Lóránt

2016.06.12. 10:58

Földi László biztonságpolitikai szakértõ szerint most tízbõl hét-nyolc esetben sikerül megelõzni a terrortámadásokat, amely egy maximum aránynak számít.

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint most tízből hét-nyolc esetben sikerül megelőzni a terrortámadásokat, amely egy maximum aránynak számít.

A szakértő szerint az, hogy most nincsenek káros események, azt is mutatja, hogy a párizsi és a brüsszeli merényletek után a rendvédelem észbe kapott. Sokkal hatékonyabb az információcsere és az együttműködés. Azonban Földi szerint a terrorizmus utánpótlását továbbra sem sikerült elvágni, hiszen

a migránsinvázió még mindig tart. Továbbra is megszámolhatatlanul jönnek azok, akik beállhatnak a sorba, hogy merényleteket kövessenek el, mivel igazi cirkuszt akarnak.

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság terrorfenyegetése alapján azt mondta, hogy egy nem szokványos háború zajlik, így a valós veszélyeket és következményeket nem lehet kiszámítani. Vannak olyan forgatókönyvek, amelyek szerint az Eb alatt a terroristák arra várnak, hogy a rendvédelem kimerüljön, az emberek félelemérzete, ébersége csökkenjen.

(M1)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére