Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét repült az üveg a rendõrök felé hétfõ este

Sümeghi Lóránt

2018.12.18. 11:03

Megint próbára tette a rendõrök higgadtságát és szakszerûségét egy politikai aktivista, amikor üveggel dobálta meg õket a közmédia Kunigunda utcai épületénél.

Már számolni is alig győzzük, hogy az elviekben "békés" utcára vonulás jegyében a Soros-féle provokátorok hány esetben gyújtottak fel kukákat, szánkókat vagy éppen a füstgránáttól kezdve az üvegpalackokon keresztül a petárdákon át mennyi mindent dobtak már a rendőrök irányába. 

Mindezek fényében tegnap este ismét bebizonyították a rendőrök, hogy profizmusuk továbbra is töretlen, ugyanis újabb megvadult politikai aktivista támadt rájuk üveggel az MTVA-székháznál. Közleményük szerint "hétfő este, a közmédia kunigundai épületénél bejelentett és a szervező által befejezettnek nyilvánított rendezvényt követően egy tüntető a rendőrök irányába üveget dobott. A 20 éves pilisszentlászlói férfit a rendőrök előállították."

Nagyon úgy tűnik, ide vezet, amikor az ellenzéki színjátszókör tagjai

Mint ismert, az ellenzéki megmozdulásokon nemegyszer fordult elő, hogy a politikai aktivisták megtámadták a rendőröket. Csak a múlt heti szerdai és csütörtöki demonstrációkon 51 előállítás, 13 őrizetbe vétel történt, továbbá 14 rendőr sérült meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére